Obavijesti

Show

Komentari 0

Za Porin se priprema raskošna bina od 600 četvornih metara

Za Porin se priprema raskošna bina od 600 četvornih metara
10

Porin je po prvi put otvoren za publiku, a zamišljen je kao zabavno događanje za više od dvije tisuće ljudi. Imati će pop i rock binu te centralnu za dodjelu nagrada

VIDEO

Nadolazeća dodjela glazbene nagrade Porin bit će 6. ožujka, a očekuje se da će biti najspektakularnija do sada. Porin, koji će prvi put biti u splitskoj Spaladium Areni, zamišljen je kao zabavni show za nešto više od 2000 ljudi, a glazbena manifestacija se ove godine prvi put otvorila za publiku.

- Bina je uvjerljivo najveća do sada, a prostirat će se na 600 četvornih metara. Isto tako na njoj će biti oko 300 "kvadrata" LED zavjesa i video zidova. Imat ćemo tri stagea i to pop binu, rock binu i centralnu za dodjelu statua. Ovako nešto još nismo radili na dodjeli glazbenih nagrada, a ovako raskošna pozornica do sad nikad nije viđena - rekao je scenograf Davor Antolić Antas koji trenutačno radi na projektu 'The Voice'.

U Areni se očekuje pravi glazbeni i televizijski spektakl na kojem će nastupati neke od trenutačno najvećih domaćih zvijezda poput Psihomodo Popa, Urban&4, Saše Antića, Jacquesa Houdeka, Marijana Bana, Massima, Detoura, klape Sagena, Bang Banga, Vatre, Gatuza, Sare Renar, Ivane Kindl, Pavela i drugih.

Na nadolazećoj dodjeli pojavit će se i diva Josipa Lisac kojoj će se uz Karla Metikoša i Ivicu Krajača uručiti Porin za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe za album "Dnevnik jedne ljubavi".

Posjetitelji i sudionici dodjele moći će pogledati izložbu naslovnica albuma koje su nagrađene Porinom te reviju glazbenih dokumentarnih filmova koja će trajati cijeli tjedan. Domaća publika najviše će uživati u finalnoj dodjeli i dobroj glazbi zajedno sa zvijezdama hrvatske scene. Prije početka same dodjele zvijezde će se prošetati crvenim tepihom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...