Show

Komentari 15

Za Suzanom Mančić uzdisala je cijela Jugoslavija: 'Loto bubanj je prastar, ali ja se još držim...'

Za Suzanom Mančić uzdisala je cijela Jugoslavija: 'Loto bubanj je prastar, ali ja se još držim...'

Na televiziji se više ne pojavljuje, ali nije stala s radom. Obožava biti u prirodi i često odlazi na imanje koje je naslijedila od oca. Ondje okopava vrt i uživa u zelenilu i cvrkutu ptica

Najpoznatija loto djevojka u Jugoslaviji, Suzana Mančić (64) ovih se dana na Instagramu prisjetila trenutaka dok je radila na televiziji. Čim je stavljena na poziciju voditeljice Lota, prikupila je obožavatelje diljem zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Muškarci su uzdisali za njome i pokušavali je osvojiti tako što su joj kupovali cvijeće, stražarili pred ulazom u njezinu zgradu, a neki bi je dočekali i u liftu. 

- Podsjetila sam se dobrih, starih vremena i izvlačenja brojeva Loto igre na sreću, u studiju RTS, snimanje dokumentarnog serijala Ikone. Loto bubanj prastar, a ja se još uvijek nekako držim - poručila je. 

Pratitelji na društvenim mrežama oduševljeni su koliko mladoliko Suzana izgleda. Nedavno su se prisjetili i njezinih slika iz mladosti, za što je pokupila hrpu komplimenata.

U međuvremenu je pjevala, glumila u filmovima 'Ćao inspektore', 'Jugoslavija', 'Žikina dinastija', ali i vodila zabavne emisije te pisala knjige. U mirovini je dvije godine, ali nije stala s radom. Obožava biti u prirodi i često odlazi na imanje koje je naslijedila od oca. Ondje okopava vrt i uživa u zelenilu. 

 

 

Najčitaniji članci