Obavijesti

Show

Komentari 0

Zabava garantirana: U Zagreb uskoro stiže Grad svetog Nikole

Zabava garantirana: U Zagreb uskoro stiže Grad svetog Nikole
2

Čarolija Grada Svetog Nikole organizira portal Wish mama, jedinstven po svemu, a prije svega po projektu Grad svetog Nikole, koji se već osmi put organizira za djecu, roditelje i sve one koji osjete duh ovog blagdana

VIDEO

Što je dječji život bez Svetog Nikole ili još bolje što je Zagreb bez Nikolinog grada u kojem će i ove godine, od 4. do 6. prosinca 2022. godine u Amazingi, u jednom posebno zabavnom i šljokičastom prostoru najvećeg dječjeg zabavnog parka u Hrvatskoj zavladati adventska atmosfera prepuna zabave, radosti i veselja.

Čarolija Grada Svetog Nikole organizira portal Wish mama, jedinstven po svemu a prije svega po projektu Grad svetog Nikole, koji se već osmi put organizira za djecu, roditelje i sve one koji vole u srcu osjetiti duh ovog tradicionalnog blagdana. 

Ove 2022. godine, ulicama Grada svetog Nikole zaplesat će likovi iz bajki, Nikoline vile, a uz mnoge kreativne i edukativne radionice za djecu i roditelje, dječje predstave, koncerte i nastupe dječjih zborova i duhačkog filharmonijskog orkestra ovo će bajkovito blagdansko događanje opet ostati u sjajnom sjećanju svakom posjetitelju.

Tradicije za svetog Nikolu: Dobra djeca dobivaju poklone, a obitelji pripremaju druženja
Tradicije za svetog Nikolu: Dobra djeca dobivaju poklone, a obitelji pripremaju druženja

Edukativni i ekološko osmišljen program u Gradu svetog Nikole, Wish mama prije svega posvetila je našim najmlađima, ali jednako mogu uživati i svi koji se tih dana početkom adventa, žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije.

U programu će sudjelovati poznate plesne skupine iz Supertalenta, popularni dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te raspjevani Kikići i Kristali, a svaki dan djeca i roditelji moći će pogledati i niz kazališnih dječjih interaktivnih predstava u izvođenju tetra Šareni svijet, a udruga Ema zabavit će nas scenama iz Malog Princa. Ove godine pripremili su i posebno iznenađenje za roditelje i njihovu djecu, a to su radionice izrade mirisnih svijeća iz eko materijala te izrada ručno rađenih kuglica i ostalog blagdanskog nakita. Mnogo je tu još zabavnog sadržaja poput gostovanja galeba Marka, čitanja slikovnica i darivanja mališana u Happy minutes trenucima. Modna revija Miss4Miss zabavit će sve koji vole modni svijet za velike i male, a revije će nositi poznate mame i njihova dječica.

Posebna iznenađenja ovogodišnjeg Grada svetog Nikole

I nešto potpuno novo – u kulinarskoj radionici radimo mirisni blagdanski Nikolin kolač po tajnoj recepturi koju samo Nikola i njegove vile pomoćnice znaju. S djecom, Nikolom i vilama ovaj će kolač stvarati i poznata gastro blogerica Sandra Rončević, a nakon što ga kušamo u Gradu svetog Nikole recept će se objaviti i na Wish mama portalu.  

Dodatno iznenađenje, na veselje svih mališana i posjetitelja Grada svetog Nikole je i poseban popust za korištenje zabavnog sadržaja u Amazingi Na samom događaju posjetitelji će dobiti Zinga coins koji će omogućiti popust od 20 kuna.

Legende o Svetom Nikoli: Ovako je postao zaštitnik djece svijeta
Legende o Svetom Nikoli: Ovako je postao zaštitnik djece svijeta

Humanitarnu akciju Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit ćemo već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje ćemo s našim partnerom Muzejom grada Zagreba, Svetim Nikolom te poznatim sportašima posjetiti djecu i darovati ih, kako bismo ih bar na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl