Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Žabcu smeta Milojko, a Milijana se opravdava: 'Žao mi ga je...'

S obzirom na to da mene kritiziraju kako ja dajem Milojku hranu iz nekih, ne znam kojih razloga, kao da mu se hoću opet približiti, da se pomirim sa njim. Hranu mu dajem zato što mi je žao, izjavila je Milijana

Foto: instagram/happyTv
15 komentara

Posljednjih nekoliko dana u reality showu 'Parovi' glavna tema razgovora su Milijana (21) i Milojko Božić (74). Najkontroverzniji srpski par vjenčao se ove godine, no čini se kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Milijana je svojeg 53 godine starijeg supruga prevarila s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem, a trenutno je aktualan bivši robijaš Nemanja Stamatović Žabac s kojim izmjenjuje nježnosti u reality showu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Njezin je suprug razočaran takvim ponašanjem pa je zatražio razvod. Prvo je štrajkao glađu, a zbog cijelog skandala Milojko je završio u bolnici. Imao je visoki tlak zbog stresa kojeg je doživio u showu. Trenutno se mora paziti, a Milijana mu donosi hranu što je zasmetalo njegovog ljubavnika. 

Foto: screenshot Happy TV

- Žabac se hvata za svaku moju riječ. S obzirom na to da mene kritiziraju kako ja dajem Milojku hranu iz nekih, ne znam kojih razloga, kao da mu se hoću opet približiti, da se pomirim sa njim. Hranu mu dajem zato što mi je žao - izjavila je Milijana koja je stavila točku na odnos sa suprugom. 

- Što se tiče Milojka i našeg odnosa, čula sam da je tražio odvjetnika. Nemam komentar, kada me bude pozvao odvjetnik da potpišem, ja ću potpisati i to je to - dodala je. Milojko je već prije izjavio kako ne traži milostinju od svoje supruge već jednostavno želi papire za razvod. 

Foto: happy tv/screenshot

Zbog vijesti o rastavi braka mnogi fanovi ovog najkontroverznijeg para u regiji su tužni. Milojko i Milijana vjenčali su se kod matičara u Požegi u Srbiji početkom rujna, a mladenka je tada tvrdila da je to najdivniji dan u njenom životu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message