Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Zach spasio Mimi od života na ulici, Renee joj odlazi u šoping

Zvijezda 'Mamurluka' 87-godišnjoj Mimi kupila je stan nakon što je saznala da živi kao beskućnica. Renee je pomogla namjestiti stan i ženi redovito donosi hranu

Screenshot
Foto: Screenshot
13 komentara

Elizabeth Mimi Haist (87) prije 18 godina radila je u praonici rublja u Santa Monici. Tamo je upoznala Zacha Galifianakisa (43). Glumac se jako rastužio kad je, godinama kasnije, saznao da žena koja mu je ostala u dobrom sjećanju živi na ulici kao beskućnica.

Galifianakis nije oklijevao ni trenutka i Mimi je još prije dvije godine kupio stan. Zachova prijateljica Renee Zellweger (44) Mimi je pomogla da namjesti stan kako bi joj život bio što ugodniji.

- Osim što joj je pomogla namjestiti stan, Renee brine da Mimi uvijek ima hrane i ide u šoping umjesto nje kako bi joj pomogla - rekao je Zachov poznanik za časopis Star.

Mimi je postala beskućnica s 55 godina, kad je napustila supruga koji ju je varao. Snalazila se kako je znala. Vlasnik praonice u kojoj je radila 18 godina davao joj je i smještaj, a dobro je zarađivala i od napojnica jer je mušterijama odjeću uvijek uredno slagala. Ostarjela je i više nije mogla raditi pa je morala naći drugi smještaj. Tada joj je, nasreću, pomogao Zach. 

Osim što ju je smjestio u stan, Galifianakis Mimi vodi sa sobom na premijere. Zajedno su premijerno gledali 'Mamurluk 2' i 'Kampanju'. Navodno mu je pravila društvo i na premijeri trećeg nastavka 'Mamurluka'.

Naši partneri pišu
Message