Show

Komentari 0

Zagreb sudjeluje u otkrivanju scena hit-serije Outcast

Zagreb sudjeluje u otkrivanju scena hit-serije Outcast

Zagreb je jedan od 12 svjetskih gradova izabranih za premijerno predstavljanje početne scene nove hit-serije Outcast

Počevši od 21. svibnja pa do 3. lipnja, diljem svijeta otkrivat će se oslikani murali s prvim kadrovima početne scene nove hit-serije Outcast, originalne produkcije Fox International Studios.

Riječ je o jedinstvenom globalnom projektu u kojem, osim Zagreba, sudjeluju i London, Stockholm, Sofija, Istambul, Berlin, Singapur, Džakarata, Kuala Lumpur, Manila, Napulj te Sydney.

U svakom od ovih gradova ulični umjetnici i grafiteri oslikat će na gradskim zidovima, mostovima ili sličnim velikim površinama po jedan kadar početne scene ove dugoiščekivane serije. Serija Outcast temelji se na stripu Roberta Kirkmana, autora megapopularnih „Živih mrtvaca“ i Paula Azaceta.

Zagrebu je pripala čast da predstavi upravo početni kadar prve scene serije, a kadar će oslikati Slaven Kosanović Lunar, poznati hrvatski „street-artist“ i grafiter. Lunar će „zagrebački“ kadar serije oslikati na lokaciji Studentskog centra, na velikom zidu vanjske strane kino-dvorane. Na službenoj Facebook stranici FOX-a  www.facebook.com/FOXTVCroatia pratit ćemo Lunara i oslikavanje murala te moći sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti karte za eksluzivni screening prve epizode serije Outcast! Sve novosti  vezane na seriju dostupne su na webu www.foxtv.hr/serije/fox/outcast. Uz Lunara u projektu sudjeluju mnoga velika imena svjetske grafiterske scene te će  trenutno najpoznatiji svjetski grafiter koji djeluje pod imenom  Areo – predstaviti London i oslikati osmi kadar početne scene Outcasta.

Samo ocrtavanje zida u Zagrebu će trajati puna dva dana – u ponedjeljak 30. i utorak 31. lipnja, a svi zainteresirani moći će pogledati tokom tog razdoblja Lunara na djelu. Na istoj lokaciji bit će dostupan i poseban kod s kojim će fanovi moći otključati „tajni sadržaj“ na web-stranicama posvećenima ovoj globalnoj akciji. Na kraju akcije, kadrovi iz svih gradova će biti prikazani na web stranicama, kroz fotografije i atraktivne video-prikaze, te će tako, prikazani zajedno, stvoriti prve kadrove serije Outcast.

Ova serija prati lik Kylea Barnesa, mladića iz Zapadne Virdžinije opsjednutog demonima od najranijeg djetinjstva koji pokušava pronaći odgovore koji bi mu omogućile normalan život. No, Barnes pritom otkriva stvari koje bi njegovu sudbinu i sudbinu cijeloga svijeta mogle zauvijek promijeniti.

Prva epizoda ove nestrpljivo iščekivane serije bit će u Hrvatskoj emitirana na Fox-u odmah nakon otkrivanja murala, 6. lipnja u 23:00h, istovremeno s ostale 124 zemlje diljem svijeta, osim SAD-a

Najčitaniji članci