Show

Komentari 0

Zagrebački pjevač napisao svoju seks ispovijest: 'Tražeći ljubav postao sam ovisan o ženama...'

Zagrebački pjevač napisao svoju seks ispovijest: 'Tražeći ljubav postao sam ovisan o ženama...'

Zagrebačka showbiz scena mogla bi biti uzdrmana novim ljubavnim memoarima "Seks i glad". Riječ je o knjizi koju je pod pseudonimom napisao poznati zagrebački pjevač, a otvoreno piše o svom ljubavnom životu

Od 14. srpnja čitatelji mogu čitati "Seks i glad", brutalno iskrenu ispovijest poznatog i etabliranog zagrebačkog pjevača o njegovoj potrazi za ljubavlju još od srednjoškolskih dana. Ovom prilikom pjevač je pisao pod pseudonimom Mr. Blue.

- Taj pjevač iskreno, a opet na svoj način i mekano poetski, opisuje svoje odnose sa ženama, od srednje škole do danas. Bilo je tu studentica, prodavačica u dućanu, žena koje rade na šalterima, konobarica, pjevačica, glumica, TV voditeljica… - rekao je o knjizi njen izdavač Neven Kepeski (56), osnivač grupe Psihomodo pop i izdavačke kuće Media bar.

"Seks i glad" eksplicitna je, ali to nije samo priča o ovisnosti o ženama ili potrazi o ljubavlju koja ni danas nije završila, nego i priča o odrastanju, duboko intimna i prožeta mirisom zagrebačkih ulica i kvartova.

- Često me sustignu sjećanja koja mi nenadano, sjetno i nepozvano prizovu u glavu djevojku koja mi je podarila najdužu vezu, ili mladu damu koja je kuhala čaj od đumbira, ponekad mi vrate neodoljivu plavušu koja je nestala nakon Badnje noći davnih devedesetih, pa opet za kraj "serviraju" kanadsku jazz pjevačicu koja mi je najuvjerljivije slomila srce... - piše Mr. Blue.

To je knjiga o Zagrebu, ljubavi, sazrijevanju i seksu, ali i svojevrsni savjetnik za one koji što češće vole osjećati leptiriće u trbuhu.

 

Najčitaniji članci