Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
62 komentara

Zahladili su odnose? Severina o obitelji Kojić dugo ni slova...

Severina je nakon skandala s fotografijama na kojima je navodno naga utjehu pronašla kod majke, a od Kojićeve obitelji oglasila se jedino njegova majka Dobrija...

Foto: privatni album
62 komentara

Sa Severinom gulim paprike za ajvar, hvalio se svojedobno njezin svekar Dragan Kojić Keba (57), no čini se da od zajedničkog pravljenja zimnice ove godine neće biti ništa. Što su ogulili, ogulili su.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1201230 / ]

Šuška se kako je između Seve i Kebe zahladilo jer mu pjevačica nije došla na jedno obiteljsko slavlje, tvrdi izvor blizak folk pjevaču. Od tada su se odnosi, tvrdi naš izvor, promijenili. A počelo je dobro.

IZ FRANCUSKE U SLOVENIJU Povratak: Severina je nakon afere ponovno na pozornici...

Kad im je Severina (46) prvi put došla u posjet na beogradsku Bežanijsku kosu, Keba joj je za ručak htio napraviti lososa, ali skromna Seve je rekla da su ćevapi dovoljni. Seve je obitelj Kojić ugostila i u rodnom Splitu pa je tako svojedobno nosila i iste cipele kao svekrva, oxfordice Stella McCartney, koje stoje oko 5000 kuna. 

Keba je viđen i kako sa sinom pjevačice, Aleksandrom (6), obilazi splitski šoping centar gledajući mu igračke. Severina je donedavno redovito na svojim društvenim mrežama objavljivala fotografije s obitelji Kojić, no sad već dugo svekru i svekrvi nije posvetila ni slike ni statusa. 

Foto: privatni album Zahladili odnose: Severinin svekar Dragan Kojić Keba pjevačici je zamjerio jer se nije pojavila na obiteljskom slavlju. Od tada su im odnosi zahladili

Svekrva Olja prije nekoliko dana proslavila je 53. rođendan, a Seve joj nije čestitala na svojoj društvenoj mreži nego na Igorovoj tek joj uputivši čestitku. To ne bi bilo neobično da joj Seve dosad nije redovito upućivala birane riječi pa se tako jednom pohvalila i da joj Olja zna zasvirati harmoniku. 

Revni suprug Keba fotografiju slavljenice objavio je na svojoj društvenoj mreži, a neki su mu od obožavatelja komentirali i da ima bolje obrve od supruge. Keba je, naime, nedavno tetovirao obrve i redovito ih održava u kozmetičkom salonu. 

Sevki žele sve najbolje

Pjevačica i suprug Igor Kojić (31) nisu bili ni na vjenčanju sina prve susjede Kojićevih u Beogradu, Lepe Brene. Seve se svojedobno fotografirala i s Brenom, no na svadbi se nije pojavila, navodno zbog Kojićevih. Sevini susjedi s Kozjaka kažu da nikad nisu vidjeli Kebu i suprugu u njihovu kvartu, dok Sevinu mamu, baku Anu, redovito viđaju.

SEVE INTERNACIONALE Zaobišla Lijepu Našu: Severina procvjeta čim prijeđe Breganu

Seve je nakon skandala s fotografijama na kojima je navodno naga utjehu pronašla kod majke, a od Kojićeve obitelji oglasila se jedino njegova majka Dobrija koja je rekla da je vidjela njezine gole slike te da Severini i njezinoj obitelji želi sve najbolje.

 Seve se nakon objave fotografija u srpskim medijima posvetila sinu Aleksandru, koji je postao prvašić. Susjedi je viđaju kako ga ujutro vozi u školu, a pomaže joj i nova najbolja prijateljica Iva Radić.

Foto: privatni album Bilo je skladno i veselo: Kebini roditelji zavoljeli su pjevačicu, no čini se da su odnosi malo zahladili

 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Soraja ili Ava Karabatić?

Naši partneri pišu
Message