Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
77 komentara

Zaljubljeni Žorž: Ženit ću svoju Marinu, samo još ne znam kad

BIRA POSEBAN DATUM Sigurno se neću ženiti na dan kad je velika utakmica. To nikako, odlučio je bivši stanar Big Brother kuće, Romano Obilinović Žorž

Foto: privatni album
77 komentara

Par iz Big Brothera koji je bio 2016., manekenka Marina Raguž (29) i bivši nogometaš Romano Obilinović (37) najavili su da bi se mogli vjenčati do kraja ove ili početkom sljedeće godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još nismo ništa dogovorili, nismo napravili ni planove, ali sigurno da razmišljamo i o tom koraku u našim životima - objasnio je Romano. Gdje su nestali Marina i Romano pitaju se mnogi koji su pratili dogodovštine i burnu vezu Big Brother para, koja se uspješno nastavila i nakon njihova izlaska iz reality showa.

Romano Obilinovic FURA SE AMIGO 'Modni dizajner' Žorž prodaje majice sa svojim potpisom

- Ne događa se ništa posebno, bavimo se svaki svojim poslovima. I dalje sam angažiran oko kladionice Germanija, za koju predviđam rezultate, te dostavom hrane za fast food Popay, a Marina se odnedavno zaposlila u mojem omiljenom kafiću na Skalicama, tu u Splitu – kaže Žorž, koji se nasmijao na konstataciju kako kod parova koji uđu u rutinu ubrzo uslijedi i brak.

Foto: Denis Lončar/privatni album Rade i uživaju: Žorž je Marinu zaposlio u omiljenom kafiću na splitskim Skalicama

- Ha, Amigo, rekao sam već, bit će i braka, ne tresi se - dodaje. S obzirom na Romanovu popularnost među bivšim kolegama nogometašima, za očekivati je i da će se mnogo njih okupiti na njihovu vjenčanju.

SVI GA ŽELE Kao Vuitton i Gucci: Kradljivci su sada 'iskopirali' i Amiga

- Ima vremena za planove, ali sigurno se neću ženiti kad na rasporedu bude neka velika utakmica. Zamisli da se istodobno ženi Romano i igra neki veliki derbi, pa da igrači ne dođu na utakmicu zbog mog pira – nasmijao se.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Ne znamo što o planovima temperamentnog i impulzivnog Romana misli Marina, koja se nakon izlaska iz BB kuće doselila kod njega u Split, u kojemu već dulje zajedno žive.

Žorž poznaje puno nogometaša

'Zamislite da se ženim kad je neki derbi pa da igrači ne dođu na utakmicu jer su kod mene na piru'

Naši partneri pišu
Message