Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
49 komentara

'Modni dizajner' Žorž prodaje majice sa svojim potpisom

Osim što odnedavno dostavlja pizze iz splitskog fast fooda, bivši nogometaš bacio se i u modni 'biznis'. Na internetu prodaje majice sa svojim potpisom za 150 kuna

Romano Obilinovic
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
49 komentara

Amigosi, majice s mojim potpisom su rasprodane brzinom svjetlosti. Čak je i moja s mene skinuta. Strpite se nekoliko dana, bit će opet novih, reklamira svoj dizajn Romano Obilinović Žorž (37).

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Osim što odnedavno dostavlja pizze iz splitskog fast fooda, bivši nogometaš bacio se i u modni “biznis”. Na internetu prodaje majice sa svojim potpisom za 150 kuna. Tvrdi kako je u jednom danu dobio gotovo 500 poruka oduševljenih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

- To je dobra majica za posao, izlaske i za po doma - našalio se jedan fan. Žorž kaže kako radi više poslova jer ima slobodnog vremena, a ništa mu nije neugodno raditi.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Sve je to za ljude, sramota je samo krasti - kaže bivši nogometaš.

Osim što je rasprodao kolekciju “Amigo” s citatom “Kasa će radit cangr-cangr”, Žorž je proslavio i rođendan svoje djevojke, manekenke Marine Raguž (29). Posvetio joj je pjesmu talijanskoga glazbenika Tota Cotugna “Solo Noi”, koju je zapjevao

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Mojoj ljubavi sretan rođendan - rekao je. Par se upoznao prošle godine u showu “Big Brother”. Bivši nogometaš Žorž iz izolacije je izašao kao pobjednik s osvojenih 183.700 kuna, a manekenka je zbog javne nevjere ostala bez zaručnika Saše Muheka (30).

Par, poznat po turbulentnoj vezi, u svibnju se tetovirao u Splitu, a odabrali su unikatne kraljevske krune kojima su “ukrasili” zapešća te si iskazali ljubav i poštovanje.

Naši partneri pišu
Message