Obavijesti

Show

Komentari 25

Zamijenila Petrovića: Ključe joj dogovara novogodišnje nastupe

Zamijenila Petrovića: Ključe joj dogovara novogodišnje nastupe
6

Alen Ključe je trenutačno najjači menadžer u Hrvatskoj. Radi Andreju Bocellija, Toma Jonesa, Roda Stewarta..., a suradnja sa Severinom je obostrana želja

VIDEO

Ljubavi Tomice Petrovića i Severine (47) definitivno je došao kraj jer novi menadžer splitske pjevačice je Alen Ključe. Objavila je to sama Severina, a potvrdio nam je i Ključe. 

- Istina je, surađujemo već mjesec i pol, iako je tek sad službeno - rekao je Ključe.

Seve će ovoga vikenda na nastupima u Zadru i Makarskoj i službeno predstaviti novog menadžera. Ključe je 20-ak godina u estradnim vodama, a o njegovoj profesionalnosti svjedočila je i Lepa Brena (58). Istaknula je, naime, da u zagrebačkoj Areni nije bila deset godina jer je čekala pravog promotora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Nakon razlaza s Petrovićem, uz Severinino ime sve češće su se spominjale otkazane svirke. I drugi suradnici su je počeli napuštati. Privremeno je uposlila i supruga Igora Kojića, ali je i ta suradnja pukla. Među mnogim bivšim suradnicima je i dugogodišnji prijatelj i suradnik Edwin Softić, koji je o razlazu džentlmenski šutio. No umjesto sa Severinom, zadnjih mjeseci viđa ga se s Domenicom Žuvelom (26) i drugim pjevačima Tončija Huljića (57). Tomica Petrović nikad nije potvrdio ni da su se razišli, a kamoli zašto. Severini su čak i bivši suradnici očito ljudi od povjerenja.

Ključe je promotor Andreje Bocellija za ovo područje, a nedavno je u Dubrovnik doveo Toma Jonesa te Roda Stewarta u Zagreb. Radi samo s najboljima. Od zvijezda regije posluje s Brenom, Sergejom Četkovićem... Suradnja sa Severinom je, doznajemo, bila obostrana želja. Ključe joj je, rekao je izvor blizak pjevačici, u kratkom roku popunio upražnjene termine gaža, dogovorio već i svirku za Novu godinu, što je trenutačno pravo osvježenje u karijeri najveće zvijezde. Naime, i samu Severinu, kao i njezine obožavatelje, šokirala je nedavna odluka jednog crnogorskog kluba kad su joj otkazali gažu planiranu za ovo ljeto. Obrazložili su da Seve Nacionale ne opravdava honorar od 20.000 eura, koliko je navodno tražila.

Zagreb: Severina obo??avateljima potpisuje novi album "Halo"

Posljednji mjeseci u karijeri pjevačice bili su kaotični. Osim u crnogorskom klubu, otkazani su joj nastupi u Svetom Ivanu Začretju i Donjoj Stubici. Nakon toga je njezin kalendar s gažama bio sve prazniji, a kako izgleda, vrlo brzo napunio ga je Alen Ključe.
Severina je od početka karijere radila s najboljima. Vrata estrade otvorio joj je Zrinko Tutić (64). Jedne ratne večeri, dok je s mamom kuhala kavu za cijelu zgradu, zazvonio je telefon u stanu Severine Vučković. Bio je to Zrinko Tutić. 

Seve i Igor u provodu: Odsjeli su u hotelu s četiri zvjezdice...
Seve i Igor u provodu: Odsjeli su u hotelu s četiri zvjezdice...

- Je li to onaj Zrinko ili netko zaj.....? - upitala ju je mama. Kad se zbunjena Severina javila na telefon, Tutić joj je rekao da želi surađivati s njom. Severina se samo koji dan kasnije uputila u Zagreb. Sa sobom je imala tadašnjih 1000 njemačkih maraka. Mislila je da će biti korisnija u jednom od zagrebačkih studija nego da u zgradi kuha susjedima kavu. Razišli su se krajem 1997. Koju godinu kasnije Tomica Petrović se, zbog novca, razišao s dotadašnjim suradnikom Goranom Baretom (53). Krajem 2000. Petrovića i Severinu poslovno su spojili Petrovićev prijatelj Bino Uršić i njezina tadašnja menadžerica Lidija Samardžija, s kojom je Severina napustila svoju dotadašnju izdavačku kuću Tutico, optužujući vlasnika Zrinka Tutića, s kojim je godinama više nego dobro surađivala, za robovlasnički ugovor. 

Severini su u strelovitom usponu na tron itekako pomogli nogometni reprezentativci iz 1998., koji su njezinu 'Djevojku sa sela' uzeli za 'svoju himnu' te je pjevali i danju i noću. Suradnja s Petrovićem učvrstila je njezin status. Tomica je za nju radio što god je trebalo. Komunicirao je s medijima, bio s njom na svakom nastupu, pa i nosio torbice. Nikad nije otkrio tko je koga napustio - on Severinu ili se Severina njemu zahvalila. Ostao je džentlmen do samoga kraja, a njegovo mjesto nakratko je zauzeo njezin suprug Igor Kojić (32).

Story Hall of Fame party

Brinuo je o Severininoj karijeri nekoliko mjeseci, a onda je pjevačica na svojem profilu objavila promjenu. Napisala je da njezin menadžer više nije Igor Kojić, nego Alen Ključe. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...