Obavijesti

Show

Komentari 66

Žanamari ima datum svadbe: Bit će 13., ali ne znamo mjesec

Žanamari ima datum svadbe: Bit će 13., ali ne znamo mjesec
3

Broj 13 me prati i sve lijepe stvari koje su mi se dogodile u životu imale su u sebi taj broj. Zato će i idući velik datum u mom životu biti 13., otkrila je Žanamari Lalić

VIDEO

U našoj zemlji osjetljivo je objaviti bilo što neuobičajeno. Ali svi veliki umjetnici nisu bili shvaćeni za života, tako da nije bed, rekla je Žanamari (32) u ponedjeljak na Narodnom radiju. 

Ekipa benda gola u spotu

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka', govorilo se o kontroverznom video spotu za pjesmu 'Oči u oči', u kojem se svi članovi banda J'Animals, uključujući i Žanamari te njenog zaručnika Marija Perčića, pojavljuju goli. 

- Poanta nije u golotinji. Pjesma govori o susretu sa samim sobom i ogoljenju duše. Svi smo došli goli na svijet, a tako ćemo i otići - rekla je pjevačica, koja je željela spot visoke estetike, stoga je, kaže, za ekipu odabrala provjerene suradnike, Viktora Dragu i Tomislava Brđanovića.

Broj 13 za Žanamari ima veliko značenje

U spotu se pojavljuje brojka 13 koja za Žanu ima posebnu simboliku. 

- Taj me broj prati i sve lijepe stvari koje su mi se dogodile u životu imale su u sebi taj broj. Zato će i idući velik datum u mom životu biti 13. - moje vjenčanje -  izjavila je pjevačica. Nije još htjela precizirati mjesec svadbe, ali je otkrila da će vjenčanje biti na proljeće ove godine, od travnja do lipnja.

Žanamari je zaigrala i poseban kviz što joj sve 'upada' u oči. 

- Ružne cipele i pogriženi nokti. Uvijek sam prijateljice odgovarala od toga - rekla je pjevačica. Na ženi kaže voli primijetiti velike lijepe grudi, a muškarcima nikad ne gleda pozadinu, iako kod njenog dečka sve stvari uvijek moraju biti na mjestu. 

'Kičaste vjenčanice idu uz svadbe, možda i ja puknem pod zadnje'

- Kičaste vjenčanice idu uz svadbe i to je stvar ukusa. Moja će haljina biti minimalna, ali tko zna, možda puknem pod zadnje - rekla je Žanamari koja je sigurna u svoj odluku, a uvjerena je i da će njen zaručnik ostati uz nju do kraja. Kaže da do sad nije zamjećivala vjenčane burme na drugima, ali da će od sad pozornije gledati. 

- Naše vjenčano prstenje još nismo odabrali - rekla je Žanamari, koja, unatoč pripremama za vjenčanje, sa svojim bandom neumorno radi na novim pjesmama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti