Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Žanamari: Ivan Herceg i ja nismo se ljubili u Galleryju

Iako se u zadnjih nekoliko dana Žanamari Lalić i Ivan Herceg intenzivno druže, oboje tvrde da u njihovu odnosu nema ništa više od prijateljstva

Klik
Foto: Klik
31 komentara

Žanamari Lalić (28) i Ivan Herceg (28) navodno su viđeni kako se ljube u zagrebačkom klubu Gallery. Iako oboje poriču da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva, mlada pjevačica zadnjih nekoliko dana navodno dosta vremena provodi s poznatim glumcem, a viđeni su i kako se drže za ruke, piše Extra. Žanamari je za časopis rekla da u Galleryu nije bilo ljubljenja, već da joj je Ivan šaptao na uho, a za ruku ju je držao da joj pomogne proći kroz gužvu. I mladi glumac poriče ljubavnu vezu sa pjevačicom te tvrdi da su samo prijatelji.
Ivana Hercega povezivali su s Dolores Lambašom, Zrinkom Cvitešić, Nives Čanović i brojnim drugim ljepoticama, no on se kao pravi gospodin nikad nije hvalio svojim ljubavnim pobjedama. Jedina veza koju je javno priznao je ona s glumicom Petrom Dugandžić (33). Herceg i Žanamari upoznali su se na snimanju show-a ''Zvijezde pjevaju'' u koji je on došao podržati kolegicu Anu Vilenicu (32) s kojom je sudjelovao u snimanju serije ''Dolina Sunca''. 

Naši partneri pišu
Message