Obavijesti

Show

Komentari 19

Zanosnu Sasso zamijenila nova cura u reklami za Pipi

Zanosnu Sasso zamijenila nova cura u reklami za Pipi
5

Studentica Bojana Simić pozirala je za reklamu u prozirnoj majici. Manekenstvom se bavi tek dvije godine. Ana Sasso zaželjela joj je puno uspjeha

VIDEO

Ana Sasso (46), Miss Jugoslavije 1982., snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi sredinom '80-ih. Njezina ovogodišnja nasljednica, studentica ekonomije Bojana Simić (25), također je Splićanka, jednako zanosna i jednako odana zdravu životu. Ana godinama savršenu liniju odžava trčeći Marjanom. Bojana se rekreira na istome mjestu, ali radije vozi bicikl. Ne voli premršave manekenke, uživa u hrani i ističe da žena mora imati obline.
- U vijeme kad se Ana proslavila žena je bila žena, slavile su se bujne obline. Tome u čast snimila sam ovu reklamu - kaže Bojana, koja se manekenstvom bavi tek posljednje dvije godine.
- Nije normalno da djevojčice nose revije. Ušla sam u taj svijet s 23 godine jer sam tada postala svjesna što želim, a što ne - govori Bojana, koja nosi revije na Cro-a-Porteru te je snimala reklame za rublje i nakit, a kratko je boravila i u Milanu.
- Jurila sam od kastinga do kastinga, od jutra do mraka. Čekaš u redu s 200 djevojaka koje će taj dan uglavnom pojesti jabuku - s neodobravanjem kaže Bojana i dodaje kako joj je u Italiji nedostajala obitelj i vlastiti mir pa je od inozemne karijere odustala. Slično je napravila Ana Sasso. Ali ona je početkom 80-ih završila u Londonu. Odustala je od karijere u svijetu i vratila se u Split zbog tadašnjeg dečka, pomorca Nikše.
- Reklama za Pipi nije mi promijenila život, mene je 'stvorio’ izbor za Miss. Pipi se uklopio u tu priču i dodatno me popularizirao, baš kao što sam ja popularizirala to piće. A Bojani kao novoj djevojci Pipi želim puno uspjeha - kaže Ana Sasso.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti