Show

Komentari 1

Zapjevao i nasmijao: 'Probudio se Presley u meni, jetra plače'

Zapjevao i nasmijao: 'Probudio se Presley u meni, jetra plače'

U videu Andrija glumi u predstavi 'Mirandolina', a za njezine potrebe trebao je otpjevati pjesmu Elvisa Presleya. Čim je počeo sa svojim pjevačkim sposobnostima publika je prasnula od smijeha

Kazališni, televizijski i filmski glumac Andrija Milošević (40) na društvenim mrežama podijelio je zabavni video koji je oduševio njegove obožavatelje.

U videu Andrija glumi u predstavi 'Mirandolina', a za njezine potrebe trebao je otpjevati pjesmu Elvisa Presleya. Čim je počeo sa svojim pjevačkim sposobnostima publika je prasnula od smijeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada se probudi Elvis u meni. I jetra zaplače - napisao je srpski glumac uz opis videozapisa i nasmijao i svoje fanove na društvenim mrežama. 

- Kakav si ti car, svaka ti čast - pisali su mu obožavatelji. Glumac je nedavno također razveselio pratitelje. U videu je stajao ispred crnog automobila u šarenoj košulji, a u jednom trenutku iz džepa je izvukao pištolj te počeo psovati i prijetiti na engleskom. 

- Moj casting za američki kriminalistički film. Trebamo igrati ja, John, Clint i Statham. Nadam se da sam prošao - napisao je Andrija te zabavio svoje obožavatelje skečom u kojem glumi Roberta De Nira (75). 

- Pljunuti ste, De Niro je za tebe mala beba - komentirao je jedan obožavatelj, dok mu je drugi poručio kako ga vidi rame uz rame s Keanuom Reevesom u novom filmu 'John Wick'.  Glumca pamtimo po izrazitom smislu za humor, a gledamo ga u seriji 'Andrija i Anđelka'. Andriju vole svi, i stari, ali i oni najmlađi, za koje je nedavno napisao dječju zbirku pjesama 'Kišni glistac'. 

- Nisam se bojao reakcija dok sam pisao knjigu, ali jesam imao tremu na prvom predstavljanju, jer kada se obraćate djeci, oni nemaju strpljenja... - rekao je Andrija.

Andrija je spreman da postane otac i ne boji se toga, kaže kako morate živjeti život bez kalkulacija, posebno za djecu, piše Blic.rs

- Rastopit ću se kao čokolada prema djetetu - priča Andrija. Njegovo radosno i slobodno djetinjstvo, koje je provodio u igri s prijateljima i na čistom zraku ga je najviše izgradilo kao osobu. Kao mali, živio bi nekoliko mjeseci na planini kod bake. Tamo je bio slobodan mjesecima trčati gore i dolje po poljanama, što smatra vrlo bitnim za građenje karaktera, ali i kasnije za životnu borbu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci