Obavijesti

Show

Komentari 19

Zaposleni Djed Mraz krenuo: Prva stanica mu je Karlovac

Zaposleni Djed Mraz krenuo: Prva stanica mu je Karlovac
5

Djedica obožava nesebičnu djecu pa je zaplakao kad je čitao pismo iz Karlovca. Julian i Joško svu su svoju ušteđevinu darovali za pomoć bolesnoj djevojčici

VIDEO

U Karlovac me vodi želja da upoznam Julijana i Joška . Dobra su djeca koja vole pomoći. Iz svojih su kasica izvadila novac za pomoć bolesnoj djevojčici, ganut je Djed Mraz .

Mali Karlovčani su štedjeli novac da kupe nove kockice za igranje. No kad su doznali da se skuplja novac za operaciju bolesne djevojčice, Julijan (9) i Joško (8) odustali su od igrački i uplatili novac za djevojčicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 01:34

Žuri u Karlovac s poklonima

Djed Mraz je pustio suzu čitajući to pismo i rekao da ovako plemenitu djecu mora posjetiti. Preuzeo je svoj Mitsubishi i s poklonima za mališane krenuo put Karlovca. Veseli se upoznati i njihove roditelje koji se s pravom ponose sinovima. Mama Brankica o njima govori da su najbolji i najljepši.

- Znam da je puno dječice koja zaslužuju posjet dragog Djedice, ali i moji sinovi to zaslužuju. Jako smo ponosni na njih jer ti mali ljudi imaju srca odraslih - kaže mama.

Djed Mraz se žuri u Karlovac da ga obitelj Jakin ne čeka predugo, a poslije druženja s njima prošetat će ulicama i trgovima grada .

Posjetit će još četiri grada

Nakon Karlovca posjetit će još četiri grada , u kojima će obići obitelji i vrtić, sve one čija su ga se pisma dojmila i koje je poželio razveseliti darovima.

Sva je pisma, kaže, pročitao, no među mnogima je morao odabrati samo njih nekoliko. Svidjele su mu se želje za skromnim darovima, htio bi pogladiti sve koji tvrde da su bili dobri, a ponosi se svakim pismom u kojemu djeca pišu o svojim dobrim djelima.

U Vinkovcima će razveseliti mališane Dječjeg vrtića Budućnost, u Ludbregu će posjetiti obitelj Suzane Pongrac, u Zadru Blaženku Batur, a u Rijeci ga nestrpljivo očekuje prvašica Anđelina Flis Velić. Obitelji koje će posjetiti na istaknutome mjestu moraju pronaći “poziv Djedu Mrazu ”, koji će zalijepiti na vrata ili prozor svojeg doma. Tako će im Božić s Djedom Mrazom biti još čarobniji.

Krenula je turneja našeg Djeda

Vinkovci

Djeca iz vrtića Budućnost jedva čekaju njegov posjet. Djedu su napisali da su bili dobri cijele godine.

Ludbreg

Suzana Pongrac Djedici je izmamila suze. Zamolila ga je da posjeti njezine sinove kako mališani ne bi uvijek bili tužni. Želi da ih Djed Mraz nasmije.

Rijeka

Anđelina Flis Velić za sebe i sestrice Paulu i Ivonu nema velikih želja. Mašta o tome da svoju obitelj iznenadi za Božić Djedovim dolaskom.

Zadar

Alen iz Zagreba najbolji je bratić na svijetu. On je pisao Djedu da posjete njemu najdraže Janu, Cvitu i Luku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško