Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
72 komentara

Zarobljena na aerodromu: Bez azila čeka je smrtna kazna...

Bahari je već tri tjedna zarobljena na aerodromu na Filipinima, a nada se kako će dobiti azil te se neće trebati vratiti u Teheran gdje postoji mogućnost da ju osude na smrtnu kaznu

Foto: Instagram
72 komentara

Bivša iranska misica Bahareh Zare Bahari (31) posljednja tri tjedna zarobljena je na aerodromu na Filipinima te se boji za svoj život. Bahari je nedavno objavila video u kojem je izjavila kako se boji za svoj život. Bivšu misicu je strah da će ju vlasti deportirati nazad u Teheran gdje joj prijeti smrtna kazna zbog toga što je kritizirala iranski režim. 

Foto: Instagram

17. listopada Bahari je zatražila azil, a odluka bi se trebala saznati 11. studenog. Do tad mora se kupati u javnom WC-u te spavati u maloj sobi. 

Foto: Instagram

- Nisam dobro. Opada mi kosa od stresa i loše sam. Ponekad se psihički jako loše osjećam, ovdje nemam privatnosti jer nema vrata u sobi, tako da sam uvijek zabrinuta kad se želim presvući - izjavila je te dodala kako ju mentalno ubija soba u kojoj spava.

RUSKINJA ALESIA (24) Uzeli joj krunu: Miss lagala da je bolesna, pa otišla na Maldive

- Svi zidovi su bijeli, krevet je bijeli, sve je bijelo... Uvijek je osvijetljeno. Kad provjeravam mobitel ne znam je li sedam ujutro ili sedam navečer. Gubim vrijeme, a ponekad i razum - dodala je. 

Foto: Instagram

Bahari je također rekla kako nije posjetila Iran od 2014. godine te kako su iranske vlasti sve izmislile. Bivša misica puno je govorila o pravima žena u Iranu te je kritizirala iranski zakon. 

- Nisam znala kako da sa svijetom iznesem probleme žena u Iranu. Zato sam odlučila sudjelovati u izboru za Miss Irana. Mislila sam da će to biti dobar način na koji mogu govoriti o politici - izjavila je jednom prilikom Bahari. 

Naši partneri pišu
Message