Obavijesti

Show

Komentari 31

Zaručili su se u showu: 'Svi su govorili da smo kao dva luđaka'

Zaručili su se u showu: 'Svi su govorili da smo kao dva luđaka'
4

Vjenčat će se u Opatiji na 32 godišnjicu njihovog prvog poljupca, a matičar će biti odjeven poput njihova idola Elvisa Presleya. Elizabeta i Damir u vezi su 32 godine

VIDEO

Prije emisije je rekao da ima iznenađenje, ali nisam ni slutila kakvo. Treperio je kad je kleknuo i stavio mi prsten, a i ja s njim, kaže Elizabeta Vrban (58).

Natjecateljica showa “Nikad nije kasno” kaže kako joj je njezin dugogodišnji dečko Damir Vrbljanac (65) rekao je da je mislio još malo pričekati sa prosidbom.

- Našalio se da mu treba malo vremena da se bolje upoznamo, ali je zaključio da je to bolje napraviti dok još ima kose na glavi – smije se Elizabeta. S njima je u studiju u bio i prijatelj File, s kojim nastupaju u bendu. Odabrali su ga za kuma, a Fili su od sreće potekle suze.

- Damir me uistinu iznenadio. Cijeli dan je bio nešto nervozan, nitko nije znao zašto. On je inače povučen, ne voli se eksponirati dok sam ja živahna i temperamentna. Imao je hrabrosti pred cijelom Hrvatskom zaprositi me - ponosna je Elizabeta. Pjevačica dodaje da su im prijatelji stalno govorili da se žene iako su se oni nakon toliko godina zajedničkog života osjećali vjenčanima.


- Damir je htio napraviti nešto posebno nakon 32 godine. I ganuo me prosidbom u showu – kaže Elizabeta. Svadba će biti 7. travnja na datum kad ju je Damir prije 32 godine prvi put poljubio. Kum File je matičar, pa će ih vjenčati odjeven u Elvisa Presleyja. Na svadbu, koja će biti u okolici Opatije, pozvali su voditelje showa Sanju Doležal i Joleta.
- Bilo bi mi drago da dođu. Uistinu su predivni – rekla je Elizabeta.

Svadba će biti intimna, s 50-ak članova rodbine i prijatelja. Elizabeta iz prijašnjeg braka s pomorcem ima sina Marina (38), koji je u braku s Adom (33). Njih dvoje imaju sina Tiasa (3) i kćer Mien (1). Marin je završio glazbenu školu, ali se više ne bavi glazbom.

Elizabeta se sa snahom Adom natjecala u RTL-ovom showu “Tri, dva, jedan – peci”.

- Obožavam peći kolače. Sa snahom imam predivan odnos pa me nagovorila da idem u taj show i odlično sam se zabavila - kaže Elizabeta. Dodaje da je sa svima u obitelji dobra, te da se druži s udovicom svog bivšeg supruga koji je kao pomorac nestao na moru.

Damir iz prvog braka ima sina Igora (38) i kćer Samantu (44). Ona je također glazbeno nadarena. Natjecala se u glazbenom showu i oduševila pjesmom “I will always love you” od Whitney Houston. Riječani su se upoznali u hotelu u kojem je nastupao. On je klavijaturist, a ona je htjela pjevati u bendu. Pauzirala je s pjevanjem jer je živjela sa suprugom pomorcem na brodu. Poslije rastave sestra ju je nakon dugo vremena jedva nagovorila da izađe. U polumraku na stubištu u hotelu, opisuje Elizabeta, dao joj je broj telefona da mu se javi za audiciju u bendu, kojem se poslije priključila.

- Nismo se odmah zaljubili. Nisam bila spremna na novu ljubav nakon propalog braka. Nije ni bio moj tip muškarca. Prvo sam se zaljubila u njegovu glazbu. Svaki ton koji je odsvirao na klavijaturi osjećala sam u srcu. Zaljubila sam se u ono što radi. On je meni na kraju prvi prišao. Bila je to luda ljubav. Svi su govorili da smo dva luđaka koliko smo zaljubljeni. Baš poput male djece - kaže Elizabeta.

Putovali su svijetom svirajući na cruiserima. Na Kanarima su proveli 15 godina nastupajući u luksuznim hotelima. Vratili su se u Rijeku jer se bend raspao. U 'Nikad nije kasno', prijavila se iz znatiželje.

- Rekla sam si ‘idem se još malo pozabaviti, to je za nas starčiće’. Nisam pogriješila, to mi je divno iskustvo - zaključuje Elizabeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega