Zauvijek mlada: J.Lo pozirala u badiću, pokazala utegnute noge | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 14

Zauvijek mlada: J.Lo pokazala mišićave noge u St. Tropezu...

Zauvijek mlada: J.Lo pokazala mišićave noge u St. Tropezu...
14

J.Lo bila je odjevena samo u bijeli kupaći kostim s natpisom 'Zauvijek mlada' pozirala je na rubu jahte, stavivši u prvi plan svoju mišićavu figuru i 'zaradila' više od dva milijuna lajkova

VIDEO

Iako je nedavno proslavila 50. rođendan, pjevačica i glumica Jennifer Lopez ne prestaje dobivati komplimente na račun izgleda. Fanove na Instagramu redovito oduševljava atraktivnim fotografijama, a sada ih je 'počastila' novom objavom.

Paparazzi su je uhvatili tijekom odmora na jahti u St. Tropezu. Pjevačica koja je poznata po svojoj ljubavi prema vježbanju i zdravom načinu života, paparazzima je odlučno pozirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

St.Tropez 2019 ☀️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dok je njezin zaručnik, umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez (44), odmarao na palubi, preplanula pjevačica iskoristila je priliku za mali photo session. Odjevena samo u bijeli kupaći kostim s natpisom 'Zauvijek mlada' pozirala je na rubu jahte, stavivši u prvi plan svoju mišićavu figuru.

Ups! Jennifer htjela istaknuti mišiće, a pokazala je gaćice...
Ups! Jennifer htjela istaknuti mišiće, a pokazala je gaćice...

- St.Tropez 2019 - napisala je u opisu i tako otkrila da posljednje dane ljeta provodi upravo na francuskoj rivijeri. Objava je u kratkom roku prikupila više od dva i pol milijuna lajkova, a 'zasuli' su je komentari brojnih pratitelja.

I zaista, teško je povjerovati da je Jennifer nedavno napunila 50. Ona je i poslovna žena, poduzetnica, modna dizajnerica odjeće, cipela i parfema, producentica i majka. Zarađuje 263 milijuna kuna na godinu, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 2,6 milijardi kuna.

Jennifer ne posustaje ni u jednom segmentu svog poslovnog života. Naime, njezin sljedeći filmski projekt je priča o 'kokainskoj kumi' Griseldi Blanco. Tako će glumiti zloglasnu kolumbijsku narko-šeficu u filmu 'Kuma', bit će jedna od producentica, a postoji mogućnost i da taj film bude njezin redateljski debi.

- Da sam sve koji su mi na početku karijere rekli da promijenim svoje tijelo, ne bih bila tu gdje jesam. Vjerujte u svoje snove i volite sebe takvi kakvi jeste - često ističe Jennifer u intervjuima. Odgoj u tradicionalnoj latinskoj obitelji učinio je svoje. Hrabrost, strast i samouvjerenost vrijednosti su koje je usvojila od najbližih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer Lopez slavi 50. rođendan 02:51
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu