Show

Komentari 14

Zauvijek mlada: J.Lo pokazala mišićave noge u St. Tropezu...

Zauvijek mlada: J.Lo pokazala mišićave noge u St. Tropezu...

J.Lo bila je odjevena samo u bijeli kupaći kostim s natpisom 'Zauvijek mlada' pozirala je na rubu jahte, stavivši u prvi plan svoju mišićavu figuru i 'zaradila' više od dva milijuna lajkova

Iako je nedavno proslavila 50. rođendan, pjevačica i glumica Jennifer Lopez ne prestaje dobivati komplimente na račun izgleda. Fanove na Instagramu redovito oduševljava atraktivnim fotografijama, a sada ih je 'počastila' novom objavom.

Paparazzi su je uhvatili tijekom odmora na jahti u St. Tropezu. Pjevačica koja je poznata po svojoj ljubavi prema vježbanju i zdravom načinu života, paparazzima je odlučno pozirala.

Dok je njezin zaručnik, umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez (44), odmarao na palubi, preplanula pjevačica iskoristila je priliku za mali photo session. Odjevena samo u bijeli kupaći kostim s natpisom 'Zauvijek mlada' pozirala je na rubu jahte, stavivši u prvi plan svoju mišićavu figuru.

- St.Tropez 2019 - napisala je u opisu i tako otkrila da posljednje dane ljeta provodi upravo na francuskoj rivijeri. Objava je u kratkom roku prikupila više od dva i pol milijuna lajkova, a 'zasuli' su je komentari brojnih pratitelja.

I zaista, teško je povjerovati da je Jennifer nedavno napunila 50. Ona je i poslovna žena, poduzetnica, modna dizajnerica odjeće, cipela i parfema, producentica i majka. Zarađuje 263 milijuna kuna na godinu, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 2,6 milijardi kuna.

Jennifer ne posustaje ni u jednom segmentu svog poslovnog života. Naime, njezin sljedeći filmski projekt je priča o 'kokainskoj kumi' Griseldi Blanco. Tako će glumiti zloglasnu kolumbijsku narko-šeficu u filmu 'Kuma', bit će jedna od producentica, a postoji mogućnost i da taj film bude njezin redateljski debi.

- Da sam sve koji su mi na početku karijere rekli da promijenim svoje tijelo, ne bih bila tu gdje jesam. Vjerujte u svoje snove i volite sebe takvi kakvi jeste - često ističe Jennifer u intervjuima. Odgoj u tradicionalnoj latinskoj obitelji učinio je svoje. Hrabrost, strast i samouvjerenost vrijednosti su koje je usvojila od najbližih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci