Show

Komentari 4

Zavidi joj i Angelina! Bivša cura Brada Pitta pokazala seksi tijelo u kreaciji naše Matije Vuice

Zavidi joj i Angelina! Bivša cura Brada Pitta pokazala seksi tijelo u kreaciji naše Matije Vuice

Haljinama Matije Vuice već godinama ne odolijevaju velike svjetske zvijezde. Njezine kreacije nosile su se na brojnim prestižnim događanjima među kojima je i oskarovski crveni tepih

Manekenka Nicole Poturalski (29), za koju se šuškalo da je bila u vezi sa ženama omiljenim glumcem Bradom Pittom (58), pokazala je savršenu figuru u haljini naše poznate dizajnerice Matije Vuice (64). Nicole se u ljubičastoj kreaciji pojavila na prestižnom eventu u Njemačkoj i sve prisutne jednostavno ostavila 'bez daha'. 

POGLEDAJTE VIDEO

Naime, već je dobro poznato da haljinama Matije Vuice ne odolijevaju velike svjetske zvijezde. Njezine kreacije nosile su se na brojnim prestižnim događanjima kao što su oskarovski crveni tepih, ali i u australskoj verziji 'Gospodina Savršenog'. Nicole je samo jedna od niza poznatih dama koje su zablistale u kreacijama hrvatske dizajnerice. 

WMF World Premiere, Haus Der Kunst, Munich, Germany - 12 Apr 2022

- Na prestižnom #event -u @wmf_deutschland bili smo prisutni s 4 haljine, jednu od njih na crvenom tepihu nosila je Nicole Poturalski, kažu ex Brad Pitt's...pa tako i privukla najviše pažnje...neka - napisala je na Instagram profilu Matija Vuica i objavila fotografiju zgodne manekenke. 

Osim Pittove bivše, Matijinu kreaciju nosila je i poznata njemačka glumica Bettina Zimmerman (47).

Za razliku od Nicole, haljina glumice bila je 'zatvorenija' i crvene boje. Za svoj izgled dobila je mnoštvo komplimenata. 

POGLEDAJTE 'DOM IZ BAJKE' NETFLIX OBITELJI KRETZ:

Najčitaniji članci