Show

Komentari 7

Zavirite u stan Anđelke Prpić nakon razvoda: Klavir i biljke, na zidu jedan poseban portret...

Zavirite u stan Anđelke Prpić nakon razvoda: Klavir i biljke, na zidu jedan poseban portret...

Posebno mjesto u njezinom domu zauzima slika iznad klavira, na kojoj vidimo portret majke i sina. Dominiraju oštre linije i jednostavan dizajn bazičnih komada namještaja

Srpska glumica Anđelka Prpić (37) razvela se prije nešto manje od dvije godine od Darija Prpića. Bili su u braku punih devet godina, a zbog sina su ostali i u dobrim odnosima. Glumica i njezin sin ostali su u stanu u kojem su i ranije živjeli, a sudeći po fotografijama, čini se kako žive u pravom malenom 'carstvu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Veliki plazma televizor, klavir, kutna garnitura u boji pijeska krase Anđelkin dom, točnije dnevnik boravak. Prostor je upotpunila i zanimljivim detaljima. Tako se mogu vidjeti i figure Orašara, božićna čizmica te siva zavjesa. 

Posebno mjesto u njezinom domu zauzima slika iznad klavira, na kojoj vidimo portret majke i sina. Dominiraju oštre linije i jednostavan dizajn bazičnih komada namještaja. Čini se kako glumica puno pažnje posvećuje detaljima, pa njezin dom uz slike upotpunjuju i različite biljke, mirisne svijeće te satovi.

Glumica je nedavno rekla kako joj kuhanje nije jača strana, no po izgledu njezine kuhinje nitko ne bi rekao da je tako. Jednostavna je i djeluje jako praktično. Opremljena je barskim te klasičnim stolicama, a prevladavaju toplije nijanse boje poput bijele i bež. Prostor je i ovdje upotpunjen slikama, biljkama, ali i retro žaruljama.

U raskošnoj spavaćoj sobi ove kreativne glumice naglašeni su sivi detalji, od posteljine do zidova. 

A čini se kako je njezin bračni krevet omiljena destinacija svih ukućana.

Iako se dom čini vrlo jednostavnim, upotpunjen je različitim ukrasima koji ga dižu na sasvim jednu drugačiju razinu.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’:

Najčitaniji članci