Show

Komentari 17

Zavodljiva Tia Mamić skinula se u bodi i pokazala bujan dekolte

Zavodljiva Tia Mamić skinula se u bodi i pokazala bujan dekolte

Pokćerka Ljube Jurčića i sin Zdravka Mamića ove jeseni proslavit će treću godišnjicu braka. Rekla je kako su se upoznali kad je radila na jednom projektu i bila 'potpuno usredotočena na posao'...

Tia Mamić (34) osmislila je puder losion za tijelo koji prikriva nesavršenosti u suradnji sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ladom Mitrašinović. Supruga Marija Mamića (36) kod vizažistice se godinama njeguje i odlazi na make up, kao i brojni celebrityji pa su djevojke s vremenom razvile čvrsto prijateljstvo.

Za potrebe modne kampanje djevojke su se skinule u donje rublje, točnije odjenule su bodi u crnoj i bež boji.

Tia je tako pokazala bujan dekolte, a neki su je usporedili s Kim Kardashian. Tia je seksepilnu fotografiju s Ladom stavila i na društvenu mrežu, a njihovu inovativnost pohvalile su i njihove prijateljice Izabel Kovačić i Leyla Hajrović.

Pokćerka Ljube Jurčića i sin Zdravka Mamića ove jeseni proslavit će treću godišnjicu braka. Prije nekoliko dana u intervjuu za RTL Exkluziv rekla je kako su se upoznali kad je radila na jednom projektu i bila 'potpuno usredotočena na posao'. Nije joj bilo ni na kraj pameti da će se zaljubiti.

- Mi smo odmah znali da je to, to - rekla je Tia. Par se vjenčao nakon godinu dana veze u Zagrebu pred stotinjak uzvanika. Tia je nosila vjenčanicu Matije Vuice. U intervjuu je rekla kako se ona i Mario trude obavljati većinu posla oko djece. No kad su odsutni tu je žena koja im pomaže u kućanstvu.

Mario ju voli razveseliti buketom ruža i tulipana svaki tjedan, a ona njemu kuha. Tia s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Dominica, dok Mario s bivšom voditeljicom Monikom Kravić ima dva sina, Jakova i Josipa. Rekla je kako ona i Mario ne prave nikakvu razliku među djecom.

- Djeca su braća i odrastaju kao braća i mi ih tako odgajamo - zaključila je.

Najčitaniji članci