Obavijesti

Show

Komentari 23

Zavodnik Joey iz 'Prijatelja' se udebljao: Ovako sad izgleda...

Zavodnik Joey iz 'Prijatelja' se udebljao: Ovako sad izgleda...
5

Matt se nakon snimanja serije udebljao, što je iznenadilo mnoge obožavatelje. Najviše se isticao njegov trbuh, kosa mu je posijedila, a lice je prekrio maskom dok je u ruci nosio vrećicu s namirnicama.

VIDEO

Glumac Matt LeBlanc (52) kroz deset sezona kultne serije 'Prijatelji' glumio je fatalnog zavodnika Joeyja Tribbianija. No, od završetka serije je, poput svog kolege Matthewa Perryja (50), drastično promijenio izgled. Paparazzi su ga 'ulovili' na ulicama Los Angelesa dok je bio u kupnji namirnica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Okupljanje 'Prijatelja'

Pokretanje videa...

01:09

Matt se nakon snimanja serije udebljao, što je iznenadilo mnoge obožavatelje. Najviše se isticao njegov trbuh, koji je prije dvadeset godina bio potpuno ravan. Također, kosa mu je posijedila, a lice je prekrio maskom dok je u ruci nosio vrećicu s namirnicama. 

EXCLUSIVE: Matt LeBlanc Picks Up Some Food To Go and Some Cigarettes in Los Angeles.

Za ovu godinu planirano je okupljanje glumaca serije 'Prijatelji' za jednu specijalnu epizodu, a mnogi od njih promijenili su izgled u odnosu na vrijeme kad su snimali kultnu seriju.

Povratak u stare uloge glavnim će glumcima podebljati račun u banci. Za jednu epizodu dobit će honorar u iznosu od 2,5 do 3 milijuna dolara, odnosno gotovo 20 milijuna kuna. Bit će to njihovo prvo okupljanje na malim ekranima od završetka snimanja serije 2004. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin