Obavijesti

Show

Komentari 16

Zavodnik Nicolas Cage ljubio kćer Elvisa Presleya, a najkraći brak trajao mu je četiri dana

Zavodnik Nicolas Cage ljubio kćer Elvisa Presleya, a najkraći brak trajao mu je četiri dana
1

Hoće li nakon četiri propala braka Nicolas Cage imati više sreće? U veljači je oženio 31 godinu mlađu Riku, a prije nje ljubio je četiri dame s kojima mu brakovi nisu potrajali

VIDEO

Glumac Nicolas Cage (57) vjenčao se 16. veljače s 31 godinu mlađom odabranicom Rikom Shibatom (26) u hotelu u Las Vegasu, javlja Page Six. Imali su malu ceremoniju, a glumac je za strane medije rekao kako su jako sretni.

Nicolasu je ovo peti brak, a jedna od njegovih bivših supruga, Alice Kim (37), s kojom je glumac još uvijek u dobrim odnosima, pridružila se proslavi vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Nicolas Cage u Cavtatu

Pokretanje videa...

Nicolas Cage u Cavtatu 00:32

Ovaj je zavodnik prije Rike bio u braku s 20 godina mlađom vizažisticom Erikom Koike. Vjenčali su se u Las Vegasu, no samo četiri dana kasnije glumac je tražio poništenje braka. Tvrdio je kako je bio prepijan kad je pristao na ženidbu. Iako je Cage prvo tražio poništenje braka, na kraju se odlučio za razvod.

*EXCLUSIVE* *FILE PHOTOS* Nicolas Cage is caught making a scene in Las Vegas as he applied for marriage license with girlfriend Erika Koike

Glumac se još više uzrujao kada je saznao detalje iz suprugine prošlosti tijekom koje je bila dva puta uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola i opojnih sredstava te zbog obiteljskog nasilja. The Blast piše kako je Erika bila osuđena na pet dana zatvora, plus strogi program odvikavanja od alkohola. Nakon toga joj je navodno određena jamčevina i dosuđen društveno korisni rad te odlasci na sastanke anonimnih alkoholičara.

Nicolas Cage oženio se peti put: Nova supruga ima 26 godina...
Nicolas Cage oženio se peti put: Nova supruga  ima 26 godina...

A prije Erike Cage je ljubio glumicu Alice Kim (37) s kojom se vjenčao 2004. Glumac je Alice Kim upoznao u Los Angelesu, u jednom restoranu u kojem je radila. Samo dva mjeseca nakon upoznavanja par se zaručio. Godinu dana kasnije dobili su i sina Kal-Ela, da bi u lipnju 2016. potvrdili da se nakon 12 godina braka ipak rastaju. 

70th Venice Film Festival - "Joe" Premiere

Prije Alice Kim, Cage je bio u kratkom braku s kćeri Elvis PresleyjaLisom Marie (53). Ta bračna avantura potrajala je svega tri mjeseca, no konačno je razvod finaliziran 2004. godine. Pratili su ih brojni skandali i svađe, a prilikom jednog od njihova prepiranja Lisa je bivšem suprugu zaprijetila razvodom. Cage je naposljetku sam podnio zahtjev za razvod. 

cage presley 02-

A prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette (52) s kojom se vjenčao u travnju 1995. Njihov je brak potrajao do 2001. Oboje su kao razlog braka naveli 'nepomirljive razlike'. Govorili su tada kako je odluka bila obostrana. Imovinu su na papiru podijelili još 1996. Ponekad su se zajedno pojavljivali u javnosti, iako su oboje oklijevali razgovarati o svom braku u intervjuima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...