Obavijesti

Show

Komentari 21

Zbog Brenine svadbe prekinut je Dnevnik: 'Divne li uspomene'

Zbog Brenine svadbe prekinut je Dnevnik: 'Divne li uspomene'
9

Pjevačica se prisjetila njihove ceremonije kada je 1991. godine nosila 'Diorovu' vjenčanicu, koju je modna kuća specijalno sašila  za nju, a suprug joj je za ovaj rođendan poklonio mikrofon od 222 tisuće kuna

VIDEO

Jedna od najvećih zvijezda Jugoslavije, Lepa Brena (58) i nekadašnji tenisač Slobodan Živojinović (55), kroz život koračaju jedno uz drugo čak 31 godinu, a od kad su se vjenčali prošlo je 27 godina, zbog toga se pjevačica na društvenoj mreži prisjetila dana kad je rekla sudbonosno 'da'.

- Sretna godišnjica - napisala je pjevačica uz emotivnu fotografiju s vjenčanja te još nekoliko iz kasnijih razdoblja njihovog skladnog bračnog života, a njeni obožavatelji su se prisjećali kako je lijepo da se pjevačica prisjetila ovih divnih uspomena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary👍🍷❤️💋😍#srecnazena #pazikomezavidis #udjislobodno #bolisineprolazis 💋❤️👍

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

- Ono što veže nas dvoje je ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Poslije toliko godina veze i braka nauči čovjek kako održati dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u njegovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška - izjavila je svojevremeno Lepa Brena. No, ipak prokomentirala je i iskreno izjavila koliko joj znači sloboda u braku.

- Trudim se uskladiti da budemo dovoljno zajedno, ali da imamo svoju slobodu i družimo se sa svojim prijateljima. Mislim da je najveća greška u nekim bračnim vezama apsolutno ukidanje slobode i život bez povjerenja - rekla je pjevačica.

Privatni album

-Dodala je kako je jako teško kada ste s nekim 24 sata, 365 dana i s djecom i obitelji.

- Poštujem vid slobode koji dozvoljavamo jedno drugom, da uživamo i nemamo pritisak oko toga bi li on volio izaći sa svojim društvom ili ja sa svojim - dodala je Brena, a  iskrena je bila i u vezi seksualnog život.

- To kad ugrabimo slobodan dan. Pa, kakav seks, nije to na izvol'te. To kad imaš slobodan dan možeš planirati, a to je, znači, jednom tjedno. Tko ugrabi dva puta, taj je sretan - iskrena je pjevačica.

Suprug ju je prošlog mjeseca za 58. rođendan iznenadio kupivši mikrofon 'Sennheiser 9000' vrijednom 222 tisuće kuna kakav koriste najveće svjetske zvijezde. 

- Ta me gesta jako dirnula jer se malo zna da je upravo on uvijek bio moja najveća podrška u poslu kojim se bavim. Na tome sam mu kao životna partnerica neizmjerno zahvalna - ispričala je Brena. 

Sada se prisjetila njihove ceremonije. Mlada je te 1991. godine nosila 'Diorovu' vjenčanicu, koju je modna kuća specijalno sašila  za nju. Zbog njihovog vjenčanja prekinut je i 'Dnevnik 2' kako bi se mladenci uključili uživo u program.

Na vjenčanju je bilo a preko 600 uzvanika koje je sretnu bračnu luku željeli a čestitati mladencima, a stiglo im je i preko 4000 čestitki, pisama i telegrama. Bračni par ima sina, Stefana (26) i Viktora (20) , a Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Brena se trenutno oporavlja od sinusne infekcije zbog koje je prošlog tjedna završila u bolnici.

- Breni su bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspjela tako dugo izdržati bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za kirurškim zahvatom - rekli su iz bolnice, prenosi Kurir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...