Obavijesti

Show

Komentari 76

Zbog kocke i kamatara Anton iz Velikog Brata ostao na cesti

Zbog kocke i kamatara Anton iz Velikog Brata ostao na cesti
3

Anton je nekoć radio kao šef održavanja mehanizacije u Hidroelektri pa je stalno putovao po terenima. Obišao je Rusiju i Alžir, a zbog posla se nije ženio

VIDEO

Anton je dobar prijatelj, druželjubiv je i iskren. Samo je dosta povodljiv i naivan pa ga je društvo na kraju uništilo, kaže Antonov bliski prijatelj iz djetinjstva.

Anton Kopajtić (63) rođen je u Ogulinu, a trenutačno živi u prihvatilištu za beskućnike u Zagrebu. Nekoć je radio kao šef održavanja mehanizacije u Hidroelektri pa je stalno putovao po terenima. Obišao je Rusiju i Alžir, a zbog posla se nikad nije oženio ni imao djecu. Anton je u mirovini i teško živi jer je ostao bez imovine i novca.

- Puno je kockao i sve je, nažalost, izgubio. Kad su se kladionice tek pojavile, neprestano se kladio i postao je ovisan o kocki. Družio se s kockarima i takav život mu je stigao na naplatu - kaže Kopajtićev prijatelj iz Ogulina koji je htio ostati anoniman.

Anton je rekao da je prije šest godina izgubio kuću i stan jer je od kamatara uzeo 15.000 kuna zajma. S godinama je postao i boležljiv, ima giht te je neprestano na terapiji. No nada se da će dugo živjeti jer su mu roditelji doživjeli 94, baka 107, a djed 109 godina. Iako nije našao idealnu ženu, hvalio se da je imao mnogo ljubavnica i da je bio omiljen u ženskom društvu.

- Družio sam se i s djevojkama lakog morala. Volim prirodne žene, ali nisam zaljubljive prirode. Moj idealan tip je bogatašica. Nemam djece, ali tko zna. Jedan dečko od 25 godina jako sliči meni pa izbjegavam kretati se u njegovoj blizini jer mu je majka sretno udana - rekao je BB stanar, koji ima fetiš na dlakave ženske noge. Njegove prijatelje iz Ogulina nije ni najmanje iznenadila njegova prijava u show jer znaju kako je osebujan, nepredvidiv i avanturističke prirode.

Smatraju da spava u Crvenom križu jer je ostao bez bliske rodbine i roditelji su mu umrli. Iznenadio je stanare Big Brother kuće pojavivši se u tangama u kojima je zaplesao sa stanarkama na djevojačkoj večeri.

- Strgale su mi mikrofon. Vrištale su, izgrebale me, ma to je sve divlje - požalio se Kopajtić, kojemu je novac jedini razlog prijave u reality show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti