Obavijesti

Show

Komentari 8

'Zbog majčine bitke s bolešću, posvetila sam joj novu pjesmu'

'Zbog majčine bitke s bolešću, posvetila sam joj novu pjesmu'
9

'Zadnjih godinu dana je za moju obitelj bilo dosta stresno, pogotovo za moju mamu koja je proživljavala veliku bitku sa opakom bolešću. I tako krhka me je još jednom podsjetila na tu pjesmu, rekla je pjevačica

VIDEO

Bivša pjevačica grupe Feminem Pamela Ramljak (39) odlučila se na novi korak u karijeri. Napisala je tekst i glazbu za njezinu novu pjesmu. 'Svirajte mi tamburaši'.

Pjevačica je prije nekoliko tjedana otpjevala acapellu pjesme svojim fanovima na Facebooku, a kako kaže, pjesma im se svidjela pa ju je odlučila uglazbiti i predstaviti publici.

- Pjesma je nastala prije 2 godine. Originalno sam je htjela dati nekim tamburašima, potpuno je spontano nastala dok sam vozila auto i nikako mi iz glave nije izlazila rečenica 'Za tebe me majka rodila'. Kad sam došla doma uz klavir sam razradila ideju, ali tad sam bila uvjerena da to ja nikad neću otpjevati nego, kao što sam rekla, netko povezan sa tim izričajem - izjavila je pjevačica. 

Njezina majka savjetovala ju je kako joj pjesma leži i da bi bilo super da je snimi. 

- Tad mi je to bilo nespojivo i nisam. Međutim, zadnjih godinu dana je za moju obitelj bilo dosta stresno, pogotovo za moju mamu koja je proživljavala veliku bitku sa opakom bolešću. I tako krhka me je još jednom podsjetila na tu pjesmu, kako bi voljela da je otpjevam solo... I ostalo je povijest - objasnila je.

Njezina majka sada je dobro, te Pamela kaže, da je zbog tog iznimno sretna. 

- Ja sam ponosna jer je vidjela nešto što i ja sad vidim. Ovo je pjesma za nju i zauvijek će biti moja najdraža pjesma - rekla je Pamela za koju je ovo smatra veliki projekt.

- Bilo je tu puno ljudi, 25 statista, posebna rasvjeta, moji dragi prijatelji. Uz mene u spotu se pojavljuju i Mirna Maras i Helena Janjušević iz showa 'Ples sa zvijezdama' - kaže.

Ipak glavnu mušku ulogu u spotu dobio njezin suprug Mladen Salajster.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor