Show

Komentari 42

Zbog 'Savršenog' gledateljima je neugodno: 'Puko je ko lajsna! Ova ga privlači, a druga mu fali'

Zbog 'Savršenog' gledateljima je neugodno: 'Puko je ko lajsna! Ova ga privlači, a druga mu fali'

Toni je po zanimanju profesor, a u svakoj epizodi na razne načine testira znanje svojih kandidatkinja. Gledateljima primjećuju da djevojke dobivaju jedince iz fizike i matematike, pa profesoru predlažu sat tjelesne i zdravstvene kulture

U sinoćnjoj epizodi  'Gospodina Savršenog'Toni je proveo intimne trenutke s Janet. Kasnije je udijelio komplimente samozatajnoj Karolini i atraktivnoj Danijeli, a sve tri djevojke su dobile ruže. Gledatelji su zbog njegovih komplimenata i oduševljenja sa svakom djevojkom, ostali pomalo zbunjeni.  

POGLEDAJTE VIDEO:

- U mislima si mi, falila si mi ovaj tjedan i jedva čekam svaki trenutak da ti se mogu posvetiti - rekao je Toni Karolini, nakon oslikavanja tijela s Janet.

- Mislim da je on mnogo učio u životu, pukao ko lajsna - komentirao je gledatelj.

Nakon razgovora s Karolinom, na red je stiglo komplimentiranje Danijele.

- Dominira i cijela je seksi, zna da je seksi, alfa je… da ja gledam show pomislio bih - ova će rastrgati ovog znanstvenika! - rekao je Toni za Danijelu. Nekim gledateljima je postalo pomalo neugodno.

Toni je po zanimanju profesor, a u svakoj epizodi na razne načine testira znanje svojih kandidatkinja. Gledateljima primjećuju da djevojke dobivaju jedince iz fizike i matematike, pa profesoru predlažu sat tjelesne i zdravstvene kulture.

- Ove puce kak da su u školu došle, a ne na televiziju. Malo matematika, malo fizika, malo likovni, kad će biti tjelesna i zdravstvena kultura? - stoji u jednom od komentara.

- Ovo već postaje erotika - napisao je jedan gledatelj, misleći pritom na Tonijeve avanture u jacuzzi s Polinom i oslikavanje tijela s Janet. 

Najčitaniji članci