Obavijesti

Show

Komentari 3

Savršeni i Janet oslikavali jedno drugome tijelo, a onda gugutao s drugim curama: 'Falila si mi...'

Savršeni i Janet oslikavali jedno drugome tijelo, a onda gugutao s drugim curama: 'Falila si mi...'
11

Da ja gledam show pomislio bih - ova će rastrgati ovog znanstvenika, otvoreno je rekao Toni o jednoj od kandidatkinja koja se bori za njegovo srce, a priznao je i da je privlačnost obostrana

VIDEO

U petoj epizodi ljubavnog realityja 'Gospodin Savršeni' Toni je proveo intimne trenutke s Janet, Karolinom i Danijelom dok ostale djevojke nestrpljivo čekaju svoju priliku nasamo sa zgodnim Splićaninom i strahuju od nadolazeće ceremonije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

Toni je Janet odveo na njezin teritorij, odnosno na automobilski poligon te joj priuštio vožnju za pamćenje, a ona je bila oduševljena njegovom idejom.

- Savršen spoj za mene bi bio upravo ovakav. Meni je to 15 puta bolji spoj nego da samo sjedimo i pričamo - rekla je.

Nakon adrenalinske vožnje Gospodin Savršeni je odabranicu odveo na neko mirnije mjesto kako bi se mogli bolje upoznati pa je za njih oslikavanje tijela.

Janet je iskoristila priliku pa nagovorila Tonija da skine majicu kako bi mu bez prepreka mogla crtati po tijelu.

- Janet me iznenađuje iz trena u tren, bilo je jako blizu poljupca, ali sam ipak osjetio da nije pravi trenutak - rekao je Toni koji je osjetio male iskrice između njih pa je odlučio Janet iznenaditi ružom:

- Jako mi je drago da sam ga upoznala. Dan je bio pogodak 101 posto! - rekla je.

Kad je stigla u vilu s ružom, Janet je osjetila ljubomorne poglede dok je djevojkama prepričavala svoj spoj s Tonijem.

- Nije baš najjednostavnije to slušati jer ovdje, kao i u vanjskom svijetu, mi osjećamo ljubomoru prema ženi koja se približi muškarcu koji se i nama sviđa - zaključila je Amra te primijetila kako se uoči koktel partyja počinje osjećati nervoza među djevojkama koje nisu još dobile ružu.

- Sa mnom nije ni pričao, što da kažem, čovjek je profesor, a ja sam obična djevojka, nemam mu što ponuditi osim ljubavi… - požalila se Josipa za koju su ostale djevojke ocijenile da bi iduća mogla ostati bez ruže. No nesigurnost nije zaobišla ni Amru:

- Doista više ne znam što da radim po pitanju Gospodina Savršenog jer kad šutim i mirna sam - onda me ne primijeti, kad progovorim - izvede neku drugu na spoj, nemam više taktika… - kaže.

Gledatelji 'Savršenog' zbunjeni Mateinim ponašanjem: 'Tko još na prvom spoju priča o bivšem?'
Gledatelji 'Savršenog' zbunjeni Mateinim ponašanjem: 'Tko još na prvom spoju priča o bivšem?'

Na početku koktel partyja Toni je pozvao Karolinu na razgovor, što se nekima nije svidjelo, pogotovo Polini:

- S Karolinom je već dušu ispričao, a neke cure još nisu došle do riječi - bila je iskrena Polina.

No srce ne bira i simpatični Splićanin jednostavno je morao vidjeti Karolinu.

- U mislima si mi, falila si mi ovaj tjedan i jedva čekam svaki trenutak da ti se mogu posvetiti - rekao joj je pa nastavio:

- Sad je sve glamurozno, senzacionalno, a u stvarnom životu prevladavaju trenuci kad se samo želiš ušuškati na kauč, popiti čaj i pogledati neki film. Već se zamišljam u takvoj situaciji s Karolinom, po svemu što je dosad pokazala Karolina je savršena cura - priznao je. 

Nakon Karoline priliku za razgovor dobila je samozatajna Maria, kojoj je Toni dao ružu kako bi je ohrabrio da se više otvori jer bi je volio bolje upoznati. Potom je Bruna preuzela inicijativu i njega pozvala na spoj, no ruža je izostala.

- Možda se Toniju jednostavno ne sviđam, možda trebamo razmisliti o toj opciji…- rekla je.

Zatim je priliku za razgovor dobila Danijela, a tijekom kratkog spoja među njima se osjetila jaka privlačnost, prije svega na fizičkoj razini.

- Danijelu sam pozvao na spoj jer mi uvijek ukrade pažnju svojim atraktivnim izgledom. Dominira i cijela je seksi, zna da je seksi, alfa je… da ja gledam show pomislio bih - ova će rastrgati ovog znanstvenika! - rekao je Toni, a privlačnost je obostrana.

- Kad me čujete da se zbunim i da pričam gluposti, znate da tu ima nekih iskrica, da mi to remeti sistem i da ne mogu razmišljati… Bit će tu i fizike i kemije! - zaključila je Danijela koja je dobila ružu i tako si osigurala ostanak u showu.

Sve one djevojke koje nisu dobile svoju ružu, morat će proći još jednu napetu ceremoniju ruža, a za koga će završiti ova romantična avantura i tko će otići na grupni spoj u Istu – pogledajte idući tjedan u novim uzbudljivim epizodama 'Gospodina Savršenog'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti