Obavijesti

Show

Komentari 27

Zbog Šeherezade iz '1001 noći' i zatvorenici miruju

Zbog Šeherezade iz '1001 noći' i zatvorenici miruju
6

Dok je bila trudna, Halit je kuhao, a sad Bergüzar kuha njemu. Odlično priprema rižota, sushi i jela s lećom. Kaže da se može snaći i s tri namirnice

VIDEO

Dok se borila s osjećajima prema Halitu Ergencu (40), koji je bio u braku s njezinom kolegicom, na čijem je vjenčanju i sama bila, Bergüzar Korel (28) imala je zaručnika. Nakon što su se konačno prepustili strasti, naišli su na osudu javnosti. Ljubav su okrunili rođenjem sina Alija u veljači, a Bergüzar je danas, kaže, puno opuštenija.
- Dan mi započinje Alijevim gugutanjem, koje Halita i mene nasmije do suza. Tad sam najsretnija - kaže Bergüzar. Osim što bi učinila sve sve za sina, poput Šeherezade, koju glumi u “1001 noći”, s njom nema puno sličnosti. Glumica kaže da se, za razliku od nje, stalno smije i puno više zabavlja.
Teško joj pada jedino razdvojenost od Halita. Zbog snimanja serije “Beskrajna pjesma”, u kojoj glumi ženu koja se ludo zaljubljuje u zauzeta muškarca, Bergüzar je u Izmiru, 560 kilometara udaljenom od Istanbula. S njom je i sin Ali, a producenti serije prilagodili su joj snimanje kako bi mogla dojiti. Halit se priprema za ulogu Sulejmana Veličanstvenog. No svaki slobodan vikend putuje obitelji.
- Teško je jer nas razdvajaju poslovne obveze, ali sve nadoknadimo kod kuće. Tad živimo tipičan obiteljski život. Obožavamo fotografirati Alija i kuća nam je puna njegovih fotografija - kaže Bergüzar.
U seriji “1001 noć” Šeherezada je arhitektica kojoj je suprug poginuo u prometnoj nesreći. Kako bi sinu Kanu, koji boluje od leukemije, platila liječenje, pristala je zbog novca spavati s Onurom. On tek poslije saznaje da je Šeherezada samohrana majka. Moli je za oprost i nudi joj brak, no ona ga odbija jer se previše srami. Na kraju serije ipak će se prepustiti strastima i ljubav okruniti brakom.


SERIJA '1001 NOĆ' DOSTIGLA JE FENOMEN 'SANTA BARBARE'
Američka serija “Santa Barbara” prikazivala se od 1990. do 1998. Imala je 2137 epizoda. Zbog ugrožene ljubavi Eden i Cruza uplaćivale su se mise kako bi njih dvoje ipak bili zajedno. Kad je Augusta Lockridge oslijepjela u nesreći, Ronald Reagan poslao je pismo Louise Sorel, koja ju je glumila, u kojem joj je napisao da se sa suprugom Nancy moli za njezin oporavak.
Tursku seriju “1001 noć” nakon dva mjeseca prikazivanja na RTL-u gleda 720.000 ljudi. U koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” nedavno je bila humanitarna akcija u kojoj su telefonskim pozivima htjeli pomoći obnovi zagrebačkog doma za starije i nemoćne osobe “Sveta Ana”. Javljali su se glumac i voditelj Tarik Filipović, gradonačelnik Milan Bandić... Telefoni su počeli masovno zvoniti tek kad je završila Šeherezada, odnosno nakon 21.30. “1001 noć” svaki dan gledaju i u požeškom zatvoru. Osim zatvorenica, redovito je prate i zatvorenici.

SOCIJALNU RADNICU ZOVEM ŠEHEREZADA
Štićenici doma za starije i nemoćne “Sv. Josip” na zagrebačkom Črnomercu obožavaju “1001 noć”. Adica Adamović (78) voli tursku sapunicu jer je, kaže, drukčija. Šeherezada je, smatra, moralna žena iako je spavala sa šefom za novac.
- To je bila nužda. Htjela je spasiti sina koji boluje od leukemije - kaže Adica. Socijalnu radnicu Lovorku od milja zove Šeherezada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)