Obavijesti

Show

Komentari 0

Zbogom štiklama: Nikine brige zbog obuće sada su prošlost

Zbogom štiklama: Nikine brige zbog obuće sada su prošlost
3

STIGAO JE NA CILJ U showu HTV-a Niko Pulić dobro se zabavljao, ali sretan je što je napokon obuo svoje udobne cipele i zagrlio obitelj koja se preselila u Zagreb

VIDEO

Dan nakon ispadanja iz showa Niko Pulić (49) s obitelji je uživao u nedjeljnom ručku u rodnim Konavlima. Iako pomalo žali što nije naučio još plesova, drago mu je da se vratio automobilizmu. Već u srijedu će odjuriti u Švicarsku.

- Vodim Croatia junior team. Imam dva vozača pa moram otputovati. Rekao bih da sam u pravo vrijeme ‘otplesao’ svoje - kaže Pulić.

Zbog angažmana u “Plesu sa zvijezdama”, gdje mu je mentorica bila Tamara Despot, u Zagreb su se preselili i supruga Vikica, kći Ivona (27) i sin Ivan (19). Mlađa kći Petra (24) bodrila ga je iz Nizozemske, gdje živi s dečkom.

- Svi su me gledali na televiziji. Ovi iz Zagreba nisu dolazili u studio jer se na ekranu bolje vidi. A i Petra me je gledala i slala mi poruke - pohvalio se, ali i pojadao.

- Kad si u showu, ne možeš ništa drugo raditi. Treniraš dvaput dnevno, isprobavaš kostime, ideš na probe... zahtjevan je to projekt - dodao je. Predosjetio je da će ispasti iz showa.

- Jedno je biti simpatičan, a posve drugo znati plesati. Iako je Tamara rekla da mi dobro ide, znao sam da sam loš u slowfoxu - govori.

Sretan je i što više neće nositi štikle.

- Trenirao sam u običnoj obući i samo pred nastupe obuvao štikle. Bilo je jako neobično. Plašio sam se da ću pasti, Tamari zakačiti nogu, da ću zabrljati - tvrdi Niko Pulić. Te brige za njega sad su prošlosti.

- Cijeli život imam start i cilj. Natjecanje je gotovo, danas se više ne sjećam ‘Plesa sa zvijezdama’ - kaže Pulić.

Darko Janeš dalje pleše unatoč lošim ocjenama

Ni sam ne znam kako prolazim s obzirom na to da mi žiri daje najlošije ocjene. Za to su valjda zaslužni ‘mito i korupcija’. Marija je zadovoljna što smo prešli pola showa, Za nas je to kao da smo u finalu, kaže Janeš. Već jučer je počeo vježbati novi ples. Zbog odlaska Nike Pulića silno je tužan.

- Niko mi je prijatelj i dobro smo se slagali u studiju. On je svima dijelio tortice, a ja sam bio laprdalo - kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin