Obavijesti

Show

Komentari 1

Zbunio pratitelje: Rastao se od Nikolić, a prsten još uvijek nosi

Zbunio pratitelje: Rastao se od Nikolić, a prsten još uvijek nosi
1

Repera i Anu 'spojio' je glazbeni album. U jednom periodu nije joj išlo za rukom u karijeri, a onda se 'stvorio' Rasta. No brak nisu uspjeli sačuvati. Zahvalni su zbog kćerkice koju su dobili u braku

VIDEO

Stefan Đurić (31), poznatiji kao Rasta, prije nešto manje od mjesec dana izašao je iz pritvora. Teretili su ga za nedozvoljeno držanje skunka i kokaina za osobnu upotrebu. Sada slobodno vrijeme provodi s kćerkicom Tarom, koju je dobio u braku s pjevačicom Anom Nikolić (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ana Nikolić hoće biti doktorica 01:14

Na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju s kćerkicom i raznježio obožavatelje. No svima je za oko 'zapeo' jedan detalj. Iako se Rasta razveo od Nikolić prije tri godine, još uvijek nosi vjenčani prsten.

Repera i Anu 'spojio' je glazbeni album. U jednom periodu nije joj išlo za rukom u karijeri, a onda se 'stvorio' Rasta.

- Meni nešto nije išlo prije albuma i onda su mi predložili Rastu, a ja sam čula 'Rista'. Otišla sam u studio i puštali su mi melodije, a jedna od njih bila je i ona pjesme 'Labilna'. Ja sam tu pjesmu otpjevala, a bila je u muškom rodu. Naježila sam se i Rasta mi je rekao: 'Ova pjesma je bila planirana za mene, ali ja ti je poklanjam'. I poklonio mi je - ispričala je Nikolić svojedobno o počecima njihove veze u emisiji 'Premijera - Vikend specijal'.

Taj glazbeni album donio im je prijateljstvo, a potom ljubav.  No nije im išlo, a oko razvoda se nisu puno oglašavali.

Reper Rasta izašao iz pritvora, u rukama je nosio dvije crne vreće
Reper Rasta izašao iz pritvora, u rukama je nosio dvije crne vreće

- Ja bih voljela da smo ostali u braku, ali sada smo prijatelji. Zahvalni smo što se naša ljubav dogodila jer nam je donijela kći Taru - zaključila je pjevačica. 


Srpski mediji pišu kako je ranije jednom prilikom priznala da ju je razvod od Raste slomio, jer je vjerovala kako će zauvijek biti zajedno.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin