Show

Komentari 1

Zbunio pratitelje: Rastao se od Nikolić, a prsten još uvijek nosi

Zbunio pratitelje: Rastao se od Nikolić, a prsten još uvijek nosi

Repera i Anu 'spojio' je glazbeni album. U jednom periodu nije joj išlo za rukom u karijeri, a onda se 'stvorio' Rasta. No brak nisu uspjeli sačuvati. Zahvalni su zbog kćerkice koju su dobili u braku

Stefan Đurić (31), poznatiji kao Rasta, prije nešto manje od mjesec dana izašao je iz pritvora. Teretili su ga za nedozvoljeno držanje skunka i kokaina za osobnu upotrebu. Sada slobodno vrijeme provodi s kćerkicom Tarom, koju je dobio u braku s pjevačicom Anom Nikolić (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju s kćerkicom i raznježio obožavatelje. No svima je za oko 'zapeo' jedan detalj. Iako se Rasta razveo od Nikolić prije tri godine, još uvijek nosi vjenčani prsten.

Repera i Anu 'spojio' je glazbeni album. U jednom periodu nije joj išlo za rukom u karijeri, a onda se 'stvorio' Rasta.

- Meni nešto nije išlo prije albuma i onda su mi predložili Rastu, a ja sam čula 'Rista'. Otišla sam u studio i puštali su mi melodije, a jedna od njih bila je i ona pjesme 'Labilna'. Ja sam tu pjesmu otpjevala, a bila je u muškom rodu. Naježila sam se i Rasta mi je rekao: 'Ova pjesma je bila planirana za mene, ali ja ti je poklanjam'. I poklonio mi je - ispričala je Nikolić svojedobno o počecima njihove veze u emisiji 'Premijera - Vikend specijal'.

Taj glazbeni album donio im je prijateljstvo, a potom ljubav.  No nije im išlo, a oko razvoda se nisu puno oglašavali.

- Ja bih voljela da smo ostali u braku, ali sada smo prijatelji. Zahvalni smo što se naša ljubav dogodila jer nam je donijela kći Taru - zaključila je pjevačica. 


Srpski mediji pišu kako je ranije jednom prilikom priznala da ju je razvod od Raste slomio, jer je vjerovala kako će zauvijek biti zajedno.

 

Najčitaniji članci