Show

Komentari 3

Zdravica pa zdravlje: Zoran Šprajc nakon druženja podijelio svoj lijek protiv mamurluka

Zdravica pa zdravlje: Zoran Šprajc nakon druženja podijelio svoj lijek protiv mamurluka

Popularni voditelj na Instagramu je podijelio kako je proveo vikend i opisao planinarenje kao "najbolji lijek" za triježnjenje od jela i pića. Za planinarenje preporuča barem četiri 'stenta'

Zoran Šprajc (53) sa svojim pratiteljima kroz dvije objave pokazao je što je radio tijekom vikenda. Prvo se družio s glumcem Enisom Bešlagićem (46), a nakon toga se uputio u Gorski kotar na planinarenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo planinarenje jedan je u niz u Šprajcovih boravaka u prirodi, a za ovaj preporučuje imati barem 4 stenta. Sve dosadašnje izlete i nova iskustva dokumentirao je na Instagramu kao #prviput, dodajući kratke opise i dojmove.

- Mamurluk od jela i pića najbolje liječi hiking kroz šume i gore, pa sam prvi put otišao u jedno od takvih lječilišta u Gorskom kotaru: Zeleni Vir i Vražji prolaz - napisao je.

Opisao je kako su prirodne ljepote spektakularne, ali i da mu je Vražji prolaz bio izazov, pa mu je zbog toga još impresivnije vidjeti s kojom lakoćom drugi savladavaju staze.

- Inače onuda prolaze i petogodišnja djeca, a poseban su fenomen očevi koji u košari na leđima nose svoje mališanke i mališane, respect momci! - pohvalio je.

Za kraj je upozorio da se kroz špilje treba pažljivo kretati, kako Gorska Služba Spašavanja ne bi morala izlaziti na teren. 

- Bit će dovoljno da na ulazu u špilju opalite fotku u stilu Indiane Jonesa - dao je savjet kako "pobrati" lajkove od prijatelja.

Najčitaniji članci