Show

Komentari 6

Zdravka nakon 'Života na vagi': Bližnji nisu očekivali ovoliku promjenu, veselili su se i plakali

Zdravka nakon 'Života na vagi': Bližnji nisu očekivali ovoliku promjenu, veselili su se i plakali

Bilo je veselja, suza, šokiranih izraza lica, ali svi su preoduševljeni i sretni, ispričala je Zdravka koja je u show ušla sa 123 kilograma, a iz njega izašla lakša za 32,5 kilograma

Splićanka Zdravka Kapetanović (42) napustila je show 'Život na vagi' samo tri dana prije finala. Iako joj je promaknula mogućnost da se bori za 170.000 kuna glavne nagrade, ipak joj je ostala prilika da pobijedi kao najbolja nefinalistica i osvoji 50.000 kuna.

- Slažem se s odlukom drugih kandidata i nadam se da ću do finala opravdati njihovu veliku vjeru u mene. Očekivala sam glasanje u tom smjeru jer su svi uz mene da osvojim nagradu kao najbolji nefinalist - rekla je Zdravka za RTL.hr

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Kaže kako je u ovom showu teško ženi da pobijedi muškarca.

- Trudila sam se promijeniti tu teoriju uz snagu Marice. Najpoštenije bi bilo da postoje ženska i muška nagrada - kaže Zdravka. 

Otkrila je i kako joj je bilo u showu.

- Iskustvo je dragocjeno i nezaboravno za cijeli život. Zaista je vridilo biti dio ove priče, upoznati sve te drage ljude - ostale kandidate, živjeti i rasti s njima, imati trenericu Maju kraj sebe - veliko bogatstvo, kao i sve ostale članove stručnog tima. Nadam se da sam ostavila veliki trag u cijeloj ovoj priči, ponosna sam i zadovoljna - govori Zdravka. 

Kandidatkinja je vrlo sretna što je kroz cijelo sudjelovanje u showu pored sebe imala trenericu Maju. 

- Ona je prije svega veliki čovjek, obožavam tu ženu. Obje smo zaslužne za moju transformaciju i mogu reći samo jedno: Majo, hvala ti što postojiš, moj duboki naklon i bez nje ne bi bilo ni mog velikog uspjeha - priča. 

Naučila je i važnu lekciju o sebi.

- Najvažnije što nosim je činjenica da uvik moramo biti sebi na prvom mjestu, da udovoljavamo sebi, ostanemo svoji i budemo svjesni svojih kvaliteta - govori Zdravka, koja je otkrila i što je prvo napravila kada je izašla iz showa te kako su reagirali njezini bližnji na transformaciju.

- Bližnji su ostali u veselom šoku, iako su očekivali transformaciju, nisu ovoliku. Bilo je veselja, suza, šokiranih izraza lica, ali svi su preoduševljeni i sretni. Prvo što sam napravila kad sam došla kući, provela sam popodne sa svojom obitelji i otišla na Marjan s Majom Milan - rekla je Zdravka, koja je u show ušla sa 123 kilograma, a iz njega izašla lakša za 32,5 pa tako odlazi kući sa 90,5 kilograma.

Najčitaniji članci