Obavijesti

Show

Komentari 7

Zdravka želi plesati na svili, a Matej 10 godina igrao rukomet

Zdravka želi plesati na svili, a Matej 10 godina igrao rukomet
9

'Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bih se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem životu', priznaje Matej

VIDEO

Peta sezona reality showa 'Život na vagi' uskoro kreće, a ovo je dvoje novih kandidata. 

Splićanka Zdravka Kapetanović (42) dugo se vremena bori s pretilošću, a odluka da se prijavi u 'Život na vagi' zapravo i nije bila njezina. Natjerale su je prijateljice i kolegice, koje su je zatvorile u sobu, stavile pokraj nje vagu i rekle joj da je krajnje vrijeme za promjene. 

POGLEDAJTE VIDEO: Roko odgovorio na 24 pitanja

Pokretanje videa...

24pitanja roko žnv 04:59

Zdravka je po zanimanju učiteljica, radi u Centru za autizam i ima dječju igraonicu, nije u braku, a kao svoje najveće strasti ističe putovanja, šminku, druženja i Hajduk.

- Zbog prekomjerne težine nisam mogla putovati koliko sam htjela, kao ni uživati u adrenalinu o kojem sam skoro pa ovisna. Ipak, silno se nadam da će se jednom okušati u plesu na svili i da ću trčati maraton - kaže Zdravka. 

Rano je ostala bez oca, ističe da joj je majka najvažnija osoba u životu i najveća junakinja mada obožava i dvoje nećaka. Sve negativne komentare koje je čula na račun svog izgleda potisnula je iako priznaje da je znalo biti baš uvredljivih izjava. Otvoreno kaže da se srami kad se vidi pred ogledalom, a najmanje voli vidjeti trbuh i ruke.

Slavonac Matej (26) bivši je sportaš, 10 je godina bio rukometni golman, ali se danas zbog pretjerane tjelesne težine ne može baviti sportom koji toliko voli. Uporan, društven i zanimljiv mladić, kako sebe opisuje, odselio je iz rodnog Đurđenovca u Njemačku radi posla, ali je tamo nagomilao višak kilograma.

- Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bih se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem životu - priznaje Matej dodajući da su na dobitak kilograma uvelike utjecale depresija i nostalgija, koju je osjećao zbog odlaska u inozemstvo radi posla. 

Vijoleta nekoć bila miss, a Ante je ostao bez majke s 11 godina
Vijoleta nekoć bila miss, a Ante je ostao bez majke s 11 godina

Strah ga je budućnosti, a prvenstveno ga brine vlastito zdravlje, što je ujedno i najjači motiv njegove prijave u 'Život na vagi' jer ga smeta što se srami skinuti u kupaće gaćice na bazenu ili plaži, kao i što ne može sjesti u stolicu u kafiću ili prošetati kao i njegovi prijatelji. Matej bi jednog dana želio biti sretan i zadovoljan otac i suprug koji živi u Hrvatskoj.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga