Show

Komentari 3

Zdravko Čolić odbio je pjesmu od koje je Badrić napravila hit

Zdravko Čolić odbio je pjesmu od koje je Badrić napravila hit

Mislim da, što se tiče pjesama, nije kome je namijenjeno, već kome je suđeno. To je neka floskula, ali je tako, rekla je autorica pjesme 'Da se opet tebi vratim'

Brojni glazbenici tijekom karijere odbili su neku pjesmu koja je kasnije postala hit među slušateljima. Jedan takav primjer je i pjesma Nine Badrić (48)  'Da se opet tebi vratim' koju je odbio legendarni glazbenik Zdravko Čolić (69). 

POGLEDAJTE VIDEO:

O tome je u emisiji 'Šok Tok' progovorila i autorica pjesme Aleksandra Sara Milutinović. 

- Na hrvatsko me tržište pogurala pjesma 'Da se opet tebi vratim' Nine Badrić. Zanimljivo je da je tu pjesmu trebao pjevati Zdravko Čolić, ali on nije bio zainteresiran za pjevanje šlagera - otkrila je Aleksandra u gore navedenoj emisiji. 

Pjesma je ubrzo postala hit, a Milutinović je otkrila i kako je Zdravko komentirao baladu kada su se vidjeli na jednom aerodromu. 

- Pa ovo je hit, ova ti je pjesma postala hit, rekao je samo to i onda se na sljedećem albumu dogodila pjesma Pamuk. Mislim da, što se tiče pjesama, nije kome je namijenjeno, već kome je suđeno. To je neka floskula, ali je tako - rekla je Aleksandra za kraj. 

Najčitaniji članci