Obavijesti

Show

Komentari 15

Želi da joj prepiše vilu: Jagger vodi rat s bivšom ženom Jerry

Želi da joj prepiše vilu: Jagger vodi rat s bivšom ženom Jerry
4

Jerry Hall od bivšeg supruga Micka Jaggera, s kojim je provela 21 godinu, traži da joj prepiše vrijednu vilu u kojoj je ostala živjeti s četvero djece nakon rastave

VIDEO

Roker s bivšom suprugom Jerry Hall (56) vodi bitku oko 10 milijuna funti (89 milijuna kuna) vrijedne vile u Richmondu u jugozapadnom Londonu, pišu britanski mediji. Plavokosa manekenka želi da joj frontman Rolling Stonesa prepiše 26-sobnu vilu kako bi je mogla prodati ili prenijeti na njihovo četvero djece, kćer Lizze (28), sina Jamesa (27), Georgiju (20) i Gabriela (15). Danas njihovo dvoje najstarije djece živi u Americi, manekenka Georgia iznajmljuje kuću s prijateljima u Londonu dok Gabriel još živi s majkom.

Roker je vilu, koja datira iz 1780. godine, kupio 1991. godine. Kada su se doselili u nju, Jerry je bila trudna s Georgijom, a Mick je provodio burne noći s Carlom Bruni, sadašnjom suprugom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Roker je u njoj živio sedam godina, sve do 1998. godine kada je Jerry saznala da je brazilska manekenka Luciana Morad trudna s njim. Mick se odselio nakon što mu je Luciana rodila sina Lucasa.

Iako se vjerovalo da je Mick prepisao kuću Jerry nakon što ju je prevario, situacija u kojoj se plavokosa manekenka našla ipak nije bila tako jednostavna. Brak im je poništen jer njihovo vjenčanje na Baliju 1990. godine nije imalo pravnu valjanost. Izvori tvrde da se Jerry nadala 30 milijuna funti nakon rastave, no navodno je naposljetku dobila samo trećinu toga i nijednu od njegovih nekretnina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mick joj je dopustio da ostane u kući dok ne navrši 65 godina. No prema odredbama koje su sastavili njegovi odvjetnici morala bi je napustiti u slučaju da se opet udala ili živjela s drugim muškarcem. U slučaju da je Mick umro prije nje, njegovi nasljednici bi odredili uvjete koje bi morala poštovati.

Jerry se nada da je bivši suprug, s kojim je provela 21 godinu, neće iznevjeriti.

- Majka joj je nedavno umrla. Trenutačno samo Gabriel i ona žive u njoj, to je velika kuća za dvije osobe. Održavanje je veoma skupo - otrkrio je izvor.

Jaggerova glasnogovornica odbila je komentirati slučaj izjavivši da je to povjerljivo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'