Obavijesti

Show

Komentari 17

Želi minijaturan struk: 'Korzet skidam samo kad se seksam...'

Želi minijaturan struk: 'Korzet skidam samo kad se seksam...'
5

No, osim brojnih 'popravaka' Avendano je šokirala svijet izjavom da čak 24 sata dnevno nosi korzet kako bi njezin struk bio puno tanji od ostatka tijela

VIDEO

Venezuelanska televizijska voditeljica Aleira Avendano (29) ne srami se priznati kako je čak 38 puta bila pod nožem kako bi svoj izgled dovela do savršenstva. Najviše je 'popravljala' grudi, no nije izostavila niti nos, usne te stražnjicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:18

-  Povećavala sam grudi sedam puta, imala sam operaciju nosa pet puta, 18 puta sam bila na liposukciji, radila sam usta, zube, ma sve - izjavila je jednom prilikom Avendano koja smatra kako bi se svaka žena trebala podvrgnuti plastičnim operacijama. Zbog toga je čak milijun i 340 tisuća kuna uložila u izgled. 

- Uložila sam 200 tisuća dolara na operacije, ali i vrijeme, trud i posvećenost. Nikada se nisam bojala odlaska pod nož jer sam uvijek išla kod specijalista i istraživala sam o svakom zahvatu koji sam radila – dodala je voditeljica. 

No, osim brojnih 'popravaka' Avendano je šokirala svijet izjavom da čak 24 sata dnevno nosi korzet kako bi njezin struk bio puno tanji od ostatka tijela. Toliko ga je 'suzila' da joj se prsti dodiruju dok stavlja ruke oko njega. 

- U početku me boljelo, ali sam se na njega navikla - rekla je. Skida ga tek kad se tušira ili dok vodi ljubav, a u svemu joj je veliki uzor američka starleta Kim Kardashian (39). 

Aleiru na društvenim mrežama prati preko milijun ljudi, a trenutno radi kao voditeljica u jednoj meksičkoj emisiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin