Obavijesti

Show

Komentari 8

Želi se povući sa scene i imati obitelj: Nicki ide u mirovinu?

Želi se povući sa scene i imati obitelj: Nicki ide u mirovinu?
9

Na svom Twitter profilu napisala je odluku koju je donijela, a njenim je pratiteljima teško povjerovati kako Nicki ide u mirovinu pa nagađaju nije li trudna ili se tajno vjenčala

Američka reperica Nicki Minaj (36) svoje je obožavatelje šokirala odlukom kako se povlači s glazbene scene. 

2018 MTV EMA

Na svom Twitter profilu napisala je odluku koju je donijela, a njenim je pratiteljima teško povjerovati kako Nicki ide u mirovinu pa nagađaju nije li trudna ili se tajno vjenčala.

- Odlučila sam se povući i imati svoju obitelj. Znam da ste sada sretni. Nastavite repati, činite to do moje smrti, volim vas - napisala je Nicki u objavi.

Njeni obožavatelji ne vjeruju da Nicki stvarno napušta glazbenu scenu. Poručili su joj da se prestane šaliti s takvim stvarima, a između ostalog, Nicki je u veljači rekla kako je dovršila peti album, ali bez objave datuma njegova izlaska. 

Izvođačica hitova 'Starships', 'Super Bass', 'Bang Bang' i 'Anaconda' probila se na američku i svjetsku glazbenu scenu prije deset godina sa svojim prvim albumom 'Pink Friday'.

U karijeri je prodala 20 milijuna singlova kao solo izvođač, 60 milijuna singlova u suradnji s drugim pjevačima i preko pet milijuna albuma, što ju čini jednom od najprodavanijih glazbenica na svijetu.

Celebrity Sightings - New York Fashion Week

Nicki je osvojila šest American Music Awards nagrada, četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade te 10 nominacija za Grammy. Također, postala je kontroverzni sudac u showu 'American Idol' te je 2016. uvrštena na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu magazina Time.

U lipnju je objavila da se planira oženiti sa svojim dečkom Kennetthom Pettyjem (41), a u kolovozu je svoje ime na Twitteru promijenila u 'Gospođa Petty'. Međutim, u međuvremenu nije rekla je li došlo do vjenčanja, a obožavateljima je dala naslutiti da su se Nicki i Kennetth tajno vjenčali.

Za par se navodi da su se upoznali kad je Nicki još kao tinejdžerica živjela u Queensu. Već se tada suočila s brojnim kritikama zbog svoje veze s Kennethom, s obzirom na to da je osuđivan za ubojstvo i registriran kao seksualni prijestupnik. Naime, odslužio je četiri godine u državnom zatvoru u New Yorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloljetnicu te ju pokušao prisiliti na seksualni odnos.

Reperica se nimalo ne obazire na negativne komentare svojih obožavatelja, a to je jednom dokazala i objavom na Instagramu uz opis ispod fotografije 'Žele pričati? Onda im dajmo nešto o čemu će govoriti'. Usput je i isključila mogućnost komentiranja objava na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...