Obavijesti

Show

Komentari 8

Želi se povući sa scene i imati obitelj: Nicki ide u mirovinu?

Želi se povući sa scene i imati obitelj: Nicki ide u mirovinu?
9

Na svom Twitter profilu napisala je odluku koju je donijela, a njenim je pratiteljima teško povjerovati kako Nicki ide u mirovinu pa nagađaju nije li trudna ili se tajno vjenčala

VIDEO

Američka reperica Nicki Minaj (36) svoje je obožavatelje šokirala odlukom kako se povlači s glazbene scene. 

2018 MTV EMA

Na svom Twitter profilu napisala je odluku koju je donijela, a njenim je pratiteljima teško povjerovati kako Nicki ide u mirovinu pa nagađaju nije li trudna ili se tajno vjenčala.

- Odlučila sam se povući i imati svoju obitelj. Znam da ste sada sretni. Nastavite repati, činite to do moje smrti, volim vas - napisala je Nicki u objavi.

Njeni obožavatelji ne vjeruju da Nicki stvarno napušta glazbenu scenu. Poručili su joj da se prestane šaliti s takvim stvarima, a između ostalog, Nicki je u veljači rekla kako je dovršila peti album, ali bez objave datuma njegova izlaska. 

Izvođačica hitova 'Starships', 'Super Bass', 'Bang Bang' i 'Anaconda' probila se na američku i svjetsku glazbenu scenu prije deset godina sa svojim prvim albumom 'Pink Friday'.

U karijeri je prodala 20 milijuna singlova kao solo izvođač, 60 milijuna singlova u suradnji s drugim pjevačima i preko pet milijuna albuma, što ju čini jednom od najprodavanijih glazbenica na svijetu.

Celebrity Sightings - New York Fashion Week

Nicki je osvojila šest American Music Awards nagrada, četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade te 10 nominacija za Grammy. Također, postala je kontroverzni sudac u showu 'American Idol' te je 2016. uvrštena na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu magazina Time.

U lipnju je objavila da se planira oženiti sa svojim dečkom Kennetthom Pettyjem (41), a u kolovozu je svoje ime na Twitteru promijenila u 'Gospođa Petty'. Međutim, u međuvremenu nije rekla je li došlo do vjenčanja, a obožavateljima je dala naslutiti da su se Nicki i Kennetth tajno vjenčali.

Za par se navodi da su se upoznali kad je Nicki još kao tinejdžerica živjela u Queensu. Već se tada suočila s brojnim kritikama zbog svoje veze s Kennethom, s obzirom na to da je osuđivan za ubojstvo i registriran kao seksualni prijestupnik. Naime, odslužio je četiri godine u državnom zatvoru u New Yorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloljetnicu te ju pokušao prisiliti na seksualni odnos.

Reperica se nimalo ne obazire na negativne komentare svojih obožavatelja, a to je jednom dokazala i objavom na Instagramu uz opis ispod fotografije 'Žele pričati? Onda im dajmo nešto o čemu će govoriti'. Usput je i isključila mogućnost komentiranja objava na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju