Obavijesti

Show

Komentari 37

'Želim biti staklopuhačica': CSI detektivka oduševljena Zadrom

'Želim biti staklopuhačica': CSI detektivka oduševljena Zadrom
9

Glumica je obišla rimski Forum i crkvu svetog Donata u Zadru, instalaciju Pozdrav suncu i novoobnovljenu Kneževu palaču. Tamo je pogledala izložbu Marca Chagalla

VIDEO

Eva La Rue sa svih putovanja kući nosi nakit. Zato su joj u Korčuli poklonili koraljni nakit, a u Zadru je dobila stakleni. Vjerujem da će ga doista nositi, rekla nam je Antonija Gospić. Profesionalna staklopuhačica Muzeja antičkog stakla u Zadru dodala je da je Eva La Rue (50) pozitivna i neposredna žena.

- Jako je ugodna, vesela i normalna. Jednostavna je i puna pozitivne energije. Ne glumata zvijezdu, baš naprotiv, sve nas je izgrlila na odlasku, vrlo je srdačna. Činilo se da baš uživa u svemu što radi i da se dobro provodi - rekla nam je staklopuhačica.

Ruka nije drhtala: Eva La Rue cijeli je postupak odradila tehnički pravilno, a ruke su joj bile mirne

Zvijezda serije 'CSI Miami' u Hrvatskoj je kao ambasadorica domaćeg brenda luksuznih hotela. Putuje po Jadranu i želi obići specifičnosti svakoga grada. Prije Zadra već je bila na Korčuli, u Splitu, Hvaru i Dubrovniku. Iz hotela u kojem je odsjela odlučili su pokazati joj Muzej antičkog stakla (MAS) u Zadru i radionicu izrade nakita. Eva je u pola sata boravka u muzeju razgledala postav te je nešto od već izrađenog muzejskog nakita kupila, a nešto je dobila na dar.

Zvijezdi serije ‘CSI Miami’ zapjevali su dečki iz klape, a ona je izrađivala nakit

- Hrvatski nakit kombinirat će s odjećom koju nosi i tako promovirati našu zemlju u svijetu - rekla je Antonija. Dodala je da Eva, ako joj karijera ikad zapne u televizijskoj industriji, može puhati staklo i izrađivati nakit. Laborantica i detektivka iz kultne televizijske serije 'CSI Miami' pokazala se talentiranom na Antonijinu 'testu' i izradila je malu perlu.

- Bila je prilično vješta. Rastaljeno staklo uspjela je zadržati na štapiću i oblikovati ga. Najprije je odgledala kako ja to radim, a kad sam joj predložila da proba sama, sa zanimanjem je prihvatila. Evi La Rue ruke se nisu tresle - hvali je Antonia.

Glumica je morala staviti zaštitne naočale jer je to dio obavezne opreme budući da se staklo tali na temperaturama od tisuću stupnjeva. Staklo se rastopi prilično brzo i treba ga jednolično vrtjeti na štapiću s obje ruke da se pravilno namota i oblikuje u kuglicu. 

Nakon, kako je rekla, sjajnog iskustva, glumica je obišla rimski Forum i crkvu svetog Donata u Zadru, instalaciju Pozdrav suncu i novoobnovljenu Kneževu palaču. Tamo je pogledala izložbu Marca Chagalla “S onu stranu boje” te stalnu izložbu Kneževe palače 'Šest salonskih priča'. Eva je slušala klapske pjesme, koje su joj otpjevali dečki iz klape Kožino,

Uživanje s kćeri Kayom na Jadranu bolje joj ide od čuvanja brakova

Na hrvatskoj obali Eva će biti dva tjedna. Dojmove će pisati na svom blogu. Na putovanju je s kćeri Kayom (15), koju ima iz drugog braka, s glumcem Johnom Callahanom (63). Par je bio u braku devet godina. Prvi put se udala 1992. za glumca Johna O’Hurleya (62), s kojim je bila dvije godine. U trećem braku, s biznismenom Joeom Cappuccionom (54), bila je četiri godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin