Show

Komentari 9

Željko Joksimović nastupit će u travnju u zagrebačkoj Areni

Željko Joksimović nastupit će u travnju u zagrebačkoj Areni

Poznati pjevač održat će koncert sukladno epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi u travnju iduće godine, a kako kaže, presretan je što se vraća u Zagreb

Pjevač Željko Joksimović (49) prvi će put nakon tri godine održati koncert u Hrvatskoj, a brojni obožavatelji iz cijele regije slušat će poznate stihove u zagrebačkoj Areni 18. travnja 2022.

- Presretan sam što se vraćam u Zagreb nakon tri godine. Hrvatska i zagrebačka publika je jako probirljiva i zahtjevna i svaki koncert u Zagrebu za mene je veliki izazov i na meni je da opravdam njihova očekivanja te da im uzvratim dobrom glazbom i energijom, odličnom i profesionalnom produkcijom - rekao je Joksimović.

Joksimović je kroz karijeru ostvario niz zapaženih uspjeha na Euroviziji kao izvođač ili kompozitor s pjesmama 'Lane moje' (2004.), 'Lejla' (2006.) te 'Nije ljubav stvar' (2012.).

Na repertoaru zagrebačkog koncerta bit će poznate pjesme poput 'Nisam te zbog lepote voleo', 'Nije ljubav stvar', 'Leđa o leđa', 'Milimetar', 'Drska ženo plava', 'Ponelo me' i mnoge druge. Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u prodaji su od 25.studenog 2021. u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. 

Najčitaniji članci