Show

Komentari 18

Žena s golubovima iz filma 'Sam u kući': 'Stara sam i živim sama'

Žena s golubovima iz filma 'Sam u kući': 'Stara  sam i živim sama'

Dobro mi ide, držim se kao i svi ostali. Sad imam 75 godina i lagala bih kad bih rekla da će to biti lijep i sretan Božić jer sam stara i živim sama. Zna biti vrlo mračno, ispričala je

Svi obožavatelji legendarnog božićnog filma 'Sam u kući' sjećaju se žene s golubovima iz drugog nastavka koje se Kevin u početku bojao, no kasnije su se sprijateljili.

Nju je utjelovila Brenda Fricker (75) koja je u emisiji 'Radio 1' izjavila kako će ove godine biti sama za blagdane, javljaju strani mediji.

- Dobro mi ide, držim se kao i svi ostali. Sad imam 75 godina i lagala bih kad bih rekla da će to biti lijep i sretan Božić jer sam stara i živim sama. Zna biti vrlo mračno. Isključim telefon i spustim rolete. Snimam unaprijed neke dobre programe, imam svog psa i tako kroz to prolazim - ispričala je.

Dodala je kako joj Nova godina pada još teže.

- Zvona zvone i nema nikog da se okrene, grli i smiješi, a ja na mogu pobjeći od zvona, crkve su posvuda - objasnila je.

Inače, ovoj glumici nevjerojatno sliči kontroverzni britanski voditelj Piers Morgan (55). Nedavno su ga 'optužili' da je upravo on ta glumica iz filma.

- Ja nisam ona - pravdao se u emisiji, a njegova kolegica Susanna Reid (50) mu je odgovorila: 'Jesi, imamo dokaz'.

A onda mu je pokazala fotografiju s Twittera na kojoj voditelj pozira s golubovima na glavi. 

Najčitaniji članci