Obavijesti

Show

Komentari 19

Žena u Milijunašu nije znala za pjevača, on se počeo sprdati

Žena u Milijunašu nije znala za pjevača, on se počeo sprdati
4

Škotski kantautor Lewis Capaldi izdao je najprodavaniji album u Velikoj Britaniji 'Divinely Uninspired To A Hellish Extent', ali natjecateljica Clea to nije znala. Svojim je odgovorom nasmijala mnoge, pa i samog Lewisa

VIDEO

Odgovor natjecateljice u britanskoj verziji kviza 'Tko želi biti milijunaš' postao je viralan. Učiteljica engleskog jezika, Clea Rawinsky, nije znala odgovor na pitanje tko je izdao najprodavaniji album u Velikoj Britaniji 'Divinely Uninspired To A Hellish Extent'. Iskoristila je džoker zovi, ali osoba koju je zvala nije joj bila od velike pomoći pa je uzela i džoker 'pola pola'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Natjecateljica sve nasmijala odgovorom

Ostali su joj odgovori pod A i D, odnosno Robbie Williams i Lewis Capaldi. Clea je tada sve iznenadila, ali i dobro nasmijala odgovorom da ne zna tko je Lewis Capaldi. 

- Ja i ne znam tko je Lewis Capaldi - uzviknula je. Voditelj Jeremy Clarkson (60) rekao je kako se nada da škotski kantautor gleda ovu epizodu. I gledao je. Nije dugo trebalo da se na Twitteru krene šaliti na svoj račun.

Lewis Capaldi (23) najprije je promijenio svoje ime na Twitteru pa se sad zove 'Ja i ne znam tko je Lewis Capaldi', a onda je počeo dijeliti snimku Cleina odgovora s duhovitim primislima. 

40th Brit Awards Red Carpet arrivals

Pjevač je napisao 'Wow, ne mogu vjerovati da sam prodao milijun kopija mog albuma u Velikoj Britaniji ovaj tjedan, uspio sam.', a onda bi ispod te izjave stavio video u kojem Clea kaže da ona ne zna za njega. 

Na njen odgovor smislio je niz šala:

- Ono kad sam mamuran i nisam se tuširao prije leta i netko me pita jesam li ja onaj za kojeg misle da jesam - pisao je pjevač i ponovno stavio Clein odgovor 'Ja i ne znam tko je Lewis Capaldi'. 

Clea je kao svoj konačan odgovor izabrala onaj pod slovom D, Lewis Capaldi. S obzirom na to da je to točno, nastavila je s igrom u popularnom kvizu. 

Kotiga: Lovac može biti svatko, influencer je teže zanimanje...
Kotiga: Lovac može biti svatko, influencer je teže zanimanje...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu