Show

Komentari 188

Žene iz sjene: Ove su ljepotice osvojile sedmoricu golišavaca

Žene iz sjene: Ove su ljepotice osvojile sedmoricu golišavaca

VELIČANSTVENI GOLAĆI Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Darijo Srna, Ognjen Vukojević, Luka Modrić, Šime Vrsaljko i Vedran Ćorluka u sretnim su vezama

Vidjevši slike golih nogometaša mnoge su obožavateljice pisale na društvenim mrežama 'Nemoj misliti na Lovrena. Nemoj misliti na Lovrena' parafrazirajući reklamu za torticu. Otkrivamo tko su djevojke koje uživaju u tim 'slatkišima'.

Ličanka Anita Lovren (20) studira poslovni menadžment u Lyonu, ali karijeru je podredila majčinstvu. Lovrenovi su roditelji kćeri Elene (1). Vitku liniju održava napornim treninzima. Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva s kćeri je otputovala u Dubai. Supruga kapetana Darija Srne, Mirela (33), bila je anonimna djevojka koja se kao studentica ekonomije družila sa zlatnom mladeži.

Bila je u vezi s Josipom, sinom Željka Šelendića, u čijoj radionici je restauriran spomenik banu Josipu Jelačiću. Srnu je upoznala 2005. u zagrebačkom narodnjačkom klubu. Nakratko su prekinuli jer je Dariju zamjerila bijeg u noćni provod s Boškom Balabanom i Ivicom Olićem. Tadašnji izbornik Slaven Bilić kaznio ih je jer su trebali biti u karanteni zbog priprema za Europsko prvenstvo. Vjenčali su se 2010. godine u Dubrovniku. Iste godine dobili su kćer Kasiju (4). Nakon što je magistrirala ekonomiju, pokrenula je modni portal. Odmara se na elitnim lokacijama poput Maldiva.

Modrićeva supruga Vanja Bosnić (31) odrasla je u Dubravi i odmalena je vezana za nogomet. Njezina majka Vesna dugogodišnja je djelatnica Dinama. Na Maksimiru je upoznala Luku, s kojim se odselila u London. Prati ga na utakmicama i daje mu savjete kako da popravi igru.

Franka Batelić (23) prije dvije je godine s Čarlijem partijala na Zrću i tada su se zaljubili.

Mateo Kovačić (20) upoznao je Izabelu Andrijanić (20) u crkvi gdje je bio ministrant, a ona je pjevala u zboru. Šime Vrsaljko (22) ljubi dugogodišnju djevojku Mateju, a Ognjen Vukojević (30) opet je s bivšom misicom Andrejom Ćupor (30).

Najčitaniji članci