Obavijesti

Show

Komentari 0

Ženska boemska himna grupe Frajle proglašena je pjesmom godine: 'Najvažnija je emocija'

Ženska boemska himna grupe Frajle proglašena je pjesmom godine: 'Najvažnija je emocija'
3

'The Frajle' ponovno slave povodom osvajanja nagrade za najbolju pop pjesmu na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada, a koncerti su im rasprodani diljem regije

VIDEO

Ženskoj novosadskoj grupi 'The Frajle' početak proljeća obilježila im je nagrada za najbolju pop pjesmu u prošloj godini, a njihov hit 'Tamburaši' koji je već ranije proglašen ženskom boemskom himnom, trijumfirao je na jubilarnoj 25. regionalnoj dodjeli glazbenih nagrada 'Oskar popularnosti' u BiH.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rasprodani koncerti u zemljama regije potvrđuju koliko njihovu emociju, jedinstveni glazbeni izričaj i karizmu prihvaća široka publika, no uvijek kao dodatna potvrda uspjeha dobro dođu ovakva priznanja.

The Frajle dolaze u Slavoniju: Zaliječit ćemo sve rane pjesmom
The Frajle dolaze u Slavoniju: Zaliječit ćemo sve rane pjesmom

- Emocija koju dijelimo s publikom nešto je najvažnije i ona nam potvrđuje da se pjesmom zbližavamo i zajedno proživljavamo sve ono što svaka skladba donosi. Nagrade uvijek gode, istodobno nas obvezujući da budemo još kreativnije i da podarimo još puno dobrih pjesama koje će u ljudima buditi najljepše emocije - izjavile su The Frajle nakon preuzimanja nagrade na događaju koji svake godine okuplja tridesetak najaktualnijih izvođača raznih glazbenih žanrova iz cijele regije, a one su se preksinoć ondje družile sa splitskim kolegom Goranom Karanom.

Hit koji su napisali Jelena Buča i Vladimir Uzelac uvelike se svira na nastupima i pokreće najljepše emocije, na koncertnom maratonu Frajli u Zagrebu na Staru i Novu godinu upravo je pjesma 'Tamburaši' bila jedna od onih koje su izazvale najsnažniju reakciju publike, a ova nagrada dolazi im i kao priznanje za dugogodišnji doprinos glazbi na ovim prostorima.

Njegujući prepoznatljiv stil Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča vladaju scenom više od desetljeća, a svakom novom pjesmom uspijevaju potvrditi status odličnih autora i izvođača, što potvrđuje i posljednji singl 'Neka, neka' koji osvaja radijski eter u svim zemljama regije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novosadski ženski trio sad je posve posvećen koncertnoj promociji. Prošli vikend rasplesale su Maribor pa Osijek, gdje su nastupale u rasprodanoj dvorani Zrinjevac, nastavljaju putu po cijeloj regiji, a već 22. travnja stižu u Slavonski Brod, kad je na rasporedu spektakl u dvorani Brod za sve neumorne plesače i ljubitelje veselog provoda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin