Obavijesti

Show

Žestoki pool party u Samoboru uz Mercedes-Benz A-klasu

Žestoki pool party u Samoboru uz Mercedes-Benz A-klasu
32

Samobor je prve subote u srpnju bio najglasniji grad u Hrvatskoj te je privukao mnoštvo mladih željnih dobrog provoda uz elektronsku glazbu i bazen

Po prvi puta za ovu posebnu priliku i rođendan Fantasy Landa, osiguran je RED BULL stage koji se koristi na najvećim manifestacijama u regiji (Ultra Europe). Odličan line up su činili: Refox, Mark Ridder, eMBee, Loky, Golddiggers i Adriano Fuerte.

Atmosferu su dodatno podgrijavale atraktivne hostese u novoj A klasi Auto Gašparića i nije preostalo ništa drugo nego se dobro rashladiti u bazenima Vugrinščak.

Snažnijem spolu nije bilo lako uz mnoštvo lijepih žena pokraj nove generacije  A-klase. Mercedes-Benz novom serijom pomiruje sukobljene ciljeve sportskih performansi i udobnosti: sustavom DYNAMIC SELECT vozač može odabrati upravljački program koji je u stanju promijeniti karakteristike automobila u samo nekoliko sekundi - na dodir tipke A-klasa vozi u posebno udobnom, sportskom ili učinkovitom režimu.

Mercedes-Benz je također povećao raspon dostupnih motora. A 160 sa 75 kW (102 KS) je novi ulazni model. Novi prvak učinkovitosti je 80 kW (109 KS) snažan A 180 d BlueEFFICIENCY s emisijom CO2 od 89 g / km. Svojim dramatičnim dizajnom u stilu mega uspješnog MERCEDES AMG Petronas Formula 1 tima, poseban model "Motorsport Edition" posebno će se svidjeti ljubiteljima utrka. Mercedes-AMG A45 4MATIC također je profitirao od osvježenja. S najvećom snagom od 280 kW (381 KS) i najvećim okretnim momentom od 475 Nm, najmanji Mercedes-AMG je najsnažniji kompaktni sportski automobil na svijetu.

Godišnja rata za A-klasu 160 iznosi 8.850,00 €, tijekom razdoblja od dvije godine, a bogata dodatna oprema je uključena u cijenu. Financiranje putem Mercedes-Benz financijskog leasinga: 1/3 platite odmah, 1/3 nakon 12 mjeseci i 1/3 nakon 24 mjeseca. Novu A-klasu te ostale Mercedes-Benz modele potražite u Auto Gašparić salonu u Velikoj Gorici.

Vidimo se ponovno sljedeće godine uz Fantasy Land Pool Party, a sretnici će najluđi provod posjetiti upravo u novoj A-klasi koja postavlja vlastita mjerila!

Pokretanje videa...

05:14

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'