Show

Komentari 12

Zeta-Jones (51) i Douglas (76) su se modno uskladili na tepihu

Zeta-Jones (51) i Douglas (76) su se modno uskladili na tepihu

Catherine je očarala u dugačkoj crnoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana s vrlo visokim prorezom. Kosu je raspustila te je stajling upotpunila naušnicama. Douglas je pak stigao u klasičnom crnom odijelu

Unatoč razlici od 25 godina, Michael Douglas (76) i Catherine Zeta-Jones (51) zaljubljeni su kao prvog dana. Glumački par modno se uskladio na 78. dodjeli nagrada Zlatni globus te je oduševio na crvenom tepihu. 

Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones pose in this handout photo from the 78th Annual Golden Globe Awards in New York

Catherine je očarala u dugačkoj crnoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana s vrlo visokim prorezom. Kosu je raspustila te je stajling upotpunila naušnicama. 

Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones pose in this handout photo from the 78th Annual Golden Globe Awards in New York, New York State

Douglas je pak stigao u klasičnom crnom odijelu, a supružnici su proglasili pobjednika u kategoriji najbolji dramski film, dodijelivši kipić filmu 'Nomadland' s oskarovkom Frances McDormand (63) u glavnoj ulozi.

78th Annual Golden Globe Awards

Zeta-Jones je na Instagramu objavila video u kojem vidno raspoložena s Douglasom nestrpljivo iščekuje prezenterski nastup.

U studenom 2020. golupčići su proslavili 20. godišnjicu braka, a glumica je nedavno raznježila fotografijom na kojoj ljubi supruga. Pozirali su uz zalazak sunca, dok se iza njih naziralo more. 

- Ne mogu pronaći divniji znak ljubavi od ovog poljupca - napisala je u opis objave stih Williama Shakespearea.

Pratitelji na društvenoj mreži su im u komentarima poručili kako su predivan par. 

Najčitaniji članci