Show

Komentari 0

Zeta-Jones oduševila intimnom fotkom sa suprugom Douglasom

Zeta-Jones oduševila intimnom fotkom sa suprugom Douglasom

U studenom 2020. proslavili su 20. godišnjicu braka. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, glumački par zaljubljen je kao i prvoga dana

Glumica Catherine Zeta-Jones (51) raznježila je fotografijom na kojoj ljubi svojeg supruga, glumca Michaela Douglasa (76). Fotografirali su se uz zalazak sunca, dok se iza njih naziralo more. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne mogu pronaći divniji znak ljubavi od ovog poljupca - napisala je u opis fotografije glumica stih Williama Shakespearea. Pratitelji su im u komentarima poručili kako su predivan par i pisali emotikone srca. 

Od početka njihove veze, Catherine i Michael bili su na meti kritika zbog razlike u godinama. Životi su im bili pod povećalima, a svaki njihov korak prate obožavatelji širom svijeta. No njihov brak ništa ne može poljuljati.

U studenom 2020. proslavili su 20. godišnjicu braka. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, zaljubljeni su kao i prvoga dana. Danas spadaju u jedne od najdugovječnijih holivudskih parova.

Tijekom godina imali su brojne uspone i padove, a pred njima su bili mnogobrojni izazovi. Douglasu je dijagnosticiran rak grla, a Catherine pati od bipolarnog poremećaja. Zbog svih životnih nedaća nakratko su se i rastali, no ubrzo su shvatili kako ne mogu jedan bez drugoga.

 

Najčitaniji članci