Show

Komentari 21

Zeta-Jones pokazala kćer Carys (17): 'Predivna si, ista mama'

Zeta-Jones pokazala kćer Carys (17): 'Predivna si, ista mama'

Glumica je Carys dobila u braku s glumcem Michaelom Douglasom za kojeg se udala 2000. Njezini pratitelji na društvenim mrežama komentirali su kako ona i kći neizmjerno nalikuju jedna na drugu

Glumica Catherine Zeta-Jones (50) rijetko objavljuje fotografije svoje djece na društvenim mrežama. Sada je objavila fotografiju svoje kćeri Carys Douglas (17), a njezini pratitelji brzo su primijetili kako je 'slika i prilika' svoje majke.

POGLEDAJTE VIDEO: Catherine i Michael voze se u automobilu

Da si izuzetno nalikuju, glumica i njezina kći pokazala su prije godinu dana u modnoj kampanji koju su zajedno snimile u Rimu. Catherine je sada objavila fotografiju na kojoj Carys pozira sama, u laganoj ljetnoj haljini.

- Moja djevojka u vrtu - napisala je glumica kratko u opis fotografije.

Mnogi su u komentarima pisali kako ih je Carys podsjetila na glumicu u mlađim danima.

- Predivna si, ista mama - pisali su pratitelji.

Glumica je Carys dobila u braku s glumcem Michaelom Douglasom (75), za kojeg se udala 2000. Par ima i starijeg sina Dylana (19). Ove godine glumački par proslavit će 20. godišnjicu braka, a Catherine se nedavno našalila na račun zlih jezika koji su ih pratili kada su se vjenčali.

- Govorili su da nećemo potrajati. Imam velike uzore u svojoj i Michaelovoj obitelji što se brakova tiče i jako to cijenim jer sam gledala njihovu ljubav kako cvate i kako se poštuju međusobno. Tako da zaista, 20 godina - rekla je. 

Nedavno je javnosti obznanila i kako će svoj fokus s glumačke karijere prebaciti na novi posao. Osnovala je lifestyle brend Casa Zeta-Jones, pod kojim će prodavati veganske cipele, kavu i šminku. Želi se fokusirati na nešto novo sada kada su joj djeca već odrasla. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci