Obavijesti

Show

Komentari 14

Zgodnom Janku nije palo na pamet da stoji gol pred 50 ljudi

Zgodnom Janku nije palo na pamet da stoji gol pred 50 ljudi
1

ZIMSKE 'RADOSTI' NA SNIMANJU Razgolićeni glumac usred Gorskog kotara nasrnuo je na kolegu Štrljića, bacio ga na snijeg i potukao se s njim

VIDEO

Tučnjava usred Gorskog kotara po hladnoći bila je dosta zeznut zadatak. Sav sam se izrezao jer smo scenu ponavljali barem desetak puta. Tad nisam ni razmišljao da zapravo stojim gol pred ekipom od 50 ljudi, nego samo o tome da što prije završimo i da se zagrijem, rekao je Janko Popović Volarić (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

Kralj sapunica se u filmu 'Goran', koji će se početkom siječnja prikazivati u kinima, skinuo do kraja. Janko tvrdi da se osjećao neugodno, iako se prije šest godina razgolitio i u Matanićevoj drami “Majka asfalta”.

Kao od majke rođen: Janko Volarić Popović u filmu “Goran” Nevija Marasovića pokazao je sve atribute

- Moram pohvaliti hrabrost mladog kolege koji je, prije svega, riskirao svoje zdravlje za dobar filmski kadar. Trudim se mlađim kolegama profesionalni savjet prezentirati kao dobronamjernu sugestiju, no Popović Volarić je toliko snimao da je imao dovoljno iskustva odvažno odigrati ovu ulogu - rekao je Jankov kolega iz filma Milan Štrljić (64). 

'Bili smo zatočeni 20 dana'

Na njega se Janko gol zatrčao i oborio ga na snijeg ispred kolibe u mjestu Polane pokraj Delnica, gdje je ekipa snimala većinu kadrova 'Gorana'. Ondje je redatelj Nevio Marasović (33) 'zatočio' ekipu na dvadesetak dana, koliko je trajalo zimsko snimanje. Marasović je rekao da nije morao nagovarati svojeg najboljeg prijatelja da se potpuno skine u njegovu filmu i pokaže atribute.

  Hrvatski ‘Fargo’: U filmu glume Nataša Janjić i Goran Bogdan     

- Kad sam pisao tu scenu, Janko je bio kod mene. Fantastično je reagirao na moj prijedlog da u toj sceni bude gol jer je u kontekstu priče njegova golotinja najmanje problematična - objasnio je redatelj. 

'Zgadio im se bijeli prah'

Jankova stražnjica se vidi u najavnom traileru filma, a Popović Volarić u 'Goranu' glumi brata Nataše Janjić (34), koji je profesionalni vojnik. Ona igra Linu, slijepu suprugu taksista Gorana. Glavnu ulogu tumači Franjo Dijak (39), koji je ljetos na Međunarodnom filmskom festivalu Fantasia u Montrealu osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu i pred nosom titulu preoteo Melu Gibsonu, koji je bio nominiran u istoj kategoriji. Dijak je zbog uloge morao glumiti da šmrče kokain.

- Postoji nekoliko trikova kojima se služimo, a ovog nam je puta odlično poslužio štaub šećer. Njegovo ušmrkavanje jedno je od gorih iskustava jer imate osjećaj da vam se, osim nosnica, slijepi i mozak - kaže Dijak.

“Janko je zbog golotinje riskirao svoje zdravlje, ali bio je vrlo odvažan i hrabar”

Štrljić je pohvalio kolegu nakon tučnjave na hladnoći u snijegu

“Dok smo šmrkali štaub šečer, jedva sam to izdržao. nosnice su mi se skroz zalijepile”

Dijaku su se na snimanju ‘Gorana’ zamjerile scene drogiranja

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'